ahojte, s priateľom sme spolu už dlho, skoro šesť rokov, veľmi sa ľúbime a už padla aj reč o svadbe. Ja mám 22 on 24. Obaja sme takí trochu nesociálni. Ja mám tak jednu-dve kamarátky a jeho a on len kolegov v práci, s ktorými ale nerád chodí von a ja taktiež nerada chodím do spoločnosti, radšej si zašportujem alebo som s ním. Za ten čas ma podviedol a aj ja jeho a po takej skúsenosti sme si sľúbili, že už si radšej vždy hneď všetko povieme na začiatku. V poslednom čase ale začal vymýšľať, že chce kamarátku (totiž ja som mu raz nevrhla, či by sme neskúsili sex do trojky, ale potom som si to rozmyslela), tak som mu povedala, že ak mu nestačím, nech si niekoho nájde a ja celkom aj rada žiarlim, keď sa páči ženám, ale začal sa stretávať s malými žabami, tak sedemnásťročnými, mne to v podstate nevadí, ale nie je mi to príliš príjemné, tak ako som si predstavovala... už som mu to aj hovorila, ale on stále tvrdí, že nemá s kým ísť von, že on veľké partie nemusí a tak....., sme spolu teraz menej, lebo jednak nebývmae v rovnakom meste a on robí aj víkendy ako kedy a ja pracujem na dve zmeny. Preto mám problém v prvom rade sama so sebou: na jednej strane som mu dovolila stretávať sa s kým chce, nech má kamarátok koľko chce, na druhej strane sa sama presviedčam, že to nič nie je, ale pritom ma to neuveriteľne zožiera. ja skutočne neviem už čo mám robiť, veď som psycho, čo mu mám na to povedať? alebo si mám naozaj len zvyknúť? viem, že by ma nepodviedol, ale na čo sú mu tie mladé žaby??
Zlášty vzťah, zvláštni partneri
anikam, vela zien by mozno skusilo aj v posteli zmenu(znova skuit tu vasen prveho razu, tu energiu, nove dotyky,vasen..) ale z ucty k priatelovi tu myslienku potlacia. Tak ked si uz mumro uzil, mohol by to ponuknut aj priatelke, mozno ona na stretnuti zo skoly po par poharoch vina mala chut skocit do postele so svojou laskou zo strednej,a le nespravila to.Takto by to mozno spravila a mohli byt obaja spokojni.
vidis, z vasich prispevkov jasne vidno ake rozdielne mame nazory. pre toto vlastne muzi so zenami na tieto temy nehovoria. ja mam 24 rokov a neviem ci moj vztah je vazny,a le sme spolu dva roky, byvame spolu, myslim ze nam to klape a rozhodne by som sa nechcel rozist. netvrdim ze keby chcela ona tak sa obesim, ale tak ako to je mi to vyhovuje. a ci by som jej dovolil aby mi aj ona bola neverna? preco by som jej to mal dovolovat? co je ona nejaky moj majetok? ja to neriesim a nepytam sa na to. spolu o tychto veciach nehovorime, lebo je vela tem, ktore su pre nas zaujimavejsie. zbytocne posudzujete vztah inych ludi, zbytocne ho hodnotite, ked do neho nevidite. tu na fore sa da povedat par viet, ale to nevystihuje predsa vsetko. moju priatelku mam urcite rad a keby som s nou bol na pustom ostrove, iba my dvaja, nestazoval by som sa. vieme sa spolu strasne nasmiat, dobre zabavit, mame spolocne zaujmy a asi aj dost totozne predstavy o buducnosti. a to je myslim dost podstatne.
mumro - ale teda kedy a kde? zoznamis sa s niekym cez net, date stretko niekde na private? alebo sa to stane, ked si vonku?
Mumro - to som sa chcela spytat i ja - Tebe teda vlastne nevadi ak Ti je priatelka neverna?
alle - lenze ona si neuzije so sexi chlapom, lebo nie je na to stavana. Teda myslim v hlave to nema tak nastavene. Mozno tak z pomsty
a ano suhlasim s alle...mal by si to svojej priatelke navrhnut nech si aj ona uzije ;) nie len ty :D
tak ja nejako velmi nepijem. ked je v praci nieco, tak nanajvys poharik dva. trocha viac sa uvolnim na panskej jazde, ale to je tiez maximalne raz za mesiac. a tam zeny neberieme, cize ziadna nevera. okrem toho alkohol a sex velmi nejdu dohromady. s potenciou sice problem nemam ale zase opity sulozit, no to ozaj nemusim.
OOOOooo :D tie posledne dve vety mi prisli ale velmi smiesne :D
prepac ale ze zeny sa ti ponukaju a vobec ich nezaujma ze mas vazny vztah? :D
a ze chlapi teda niesu v tom az taky vinny? :D
prepac ale musela som sem prepisat moje pocity po precitany toho useku :D
takze zeny to nezaujma ze ty mas vazny vztah?a teba to ale uz vobec nezaujma ze mas vazny vztah ked podlahnes ;)
vsak dobre beriem.nielen chlapi su svine ale aj zeny.som rada ze som taka aka som...este jedna otazka...len mi tak zo srandy prezrad svoj vek :)
mumro, asi sa ti ponukaju preto, lebéo vedia ze vazny vztah nemas:) lebo ty ho vazne nemas. Lebo vo vztahu(vaznom) je ucta a ty cielene zneuctujes priatelku. Povedz jej , ze aj ona si moze raz za cas uzit s nejakym sexi chlapom ak bude chciet.
mumro - a kedy sa stane, ze zahnes? mas vtedy trochu vypite? lebo som pocula, ze ked je chlap opity, ze vtedy mu to ani nejde. Konecne muz na fore, ktory sa nam to zenam snazi podat po lopate. Fakt ma to zaujima z pohladu muza