Ahojte,
chodím s mojim priateľom asi rok. Už sme mali aj pohlavný styk, ale viem, že ešte keď sme sa nepoznali, mal sex aj s bývalou. Je mi ľúto, že nie som jeho prvá, lebo on môj je. Závidím jej, že ho mala v posteli, že nie je len môj. ako si mám jeho penis vzieť do úst, keĎ ho predtým tam mala ona? ... a keby len tam ...
Vadí vám keď mal pred vami inú?
Heinz hotový otec rodiny, ale chápem, tiež som nebola diskotekovy typ, s manželom najradšej sedime doma, krmime sa večer pred telkou alebo spime, to je naše brutaaaalne hobby, obcas zajdeme na kavu do maxu, spolocensky zivot mame faaakt biedny, a to sa potom fakt ťažko hľadá partner
alebo?
ja som nikde nepisal,ze chcem s tym pockat do svadby,len proste ak vazne chodit s dakou,tak len s takou,s ktorou si budem vediet predstavit buducnost a budem si ju vediet predstavit ako moju manzelku a matku mojich deti
a to ze ci to viem ponuknut?tak tebe to urcite nepoviem,ale samozrejme,ked dotycka s ktorou randim,sa spyta odpoviem :)
Tak jasne, že potom povolím, veď čím je človek starší tým klesá pravdepodobnosť, že nájde pannu. Inak ja som viac na staršie :) mňa vôbec teraz nepriťahujú nejaké 16-17 ročné deti. Ja hľadám už rozumovo vyspelú ženu a nie aby som sa s deťmi vláčil po tupých diskotékach a podobných hovadín. Ja som skôr taký kľudný otcovský typ.
bud rada ze nemas chlapa neskuseneho
Heinz, prepac splietla som sa :-) ale aj tak by ma zaujimalo či teda budeš trvať vždy na svojom alebo neskôr uvazujes o zmierneni kritérií ako Giovanni, síce v 20-tke je to ozaj ine, vždy mozes mat mladšiu partnerku a pannu, tak veľa šťastia
Deee - to okresanie nárovoko sponímal GiovanniX, nie ja. Ja mám od 30-ky ešte relatívne ďaleko (20)
Heinz a koľko máš vlastne rokov? Spomínal si že do 30- ky možno trosku okreses svoje nároky:-)
Myslím, že je to každého osobná vec, mne napríklad nevadí koľko mal priateľ predomnou iných. Pozrite sa na to z iného hľadiska, vy keď sa rozídete, lebo vám to po nejakom čase prestane klapať, čo by ste robili, keby vás ďalší/ budúci partner nechcel lebo ste predtým už niekoho mali ?
Myslím, že je to každého osobná vec, mne napríklad nevadí koľko mal priateľ predomnou iných. Pozrite sa na to z iného hľadiska, vy keď sa rozídete, lebo vám to po nejakom čase prestane klapať, čo by ste robili, keby vás ďalší/ budúci partner nechcel lebo ste predtým už niekoho mali ?