Čo mam uvarit na obed?

alzbietka

nevar nic !!!
urob si den kedy budes jest len surove ovocie a zeleninu
nesmierne to prospeje tvojmu zdraviu a usetri cas a energiu
bodaj by ludia nemarnili tolko casu nad varenim a tym len znehodnocovali potravu ktora je najlepsia surova resp. vacsinu by mali uplne vyucit ale to uz je o inom

User_37597

no ja to dnes vidim na fajnu kremovo porovo,cesnakovu,zemiakovu polievku :P
vsetko dam do nej a vsetko zjem :D

lulu22

jeeejda, toto čo je za tému? som hladná :D no ja som dnes mala napr. tuniakový cestovinový šalát len s kukuricou, rajčinou a uhorkou a olivovým olejom.. jednoduchá mňamka na horúce dni :D
inak by som zjedla skoro všetko, čo vypísala bibisa !

lulu22

jeeejda, toto čo je za tému? som hladná :D no ja som dnes mala napr. tuniakový cestovinový šalát len s kukuricou, rajčinou a uhorkou a olivovým olejom.. jednoduchá mňamka na horúce dni :D
inak by som zjedla skoro všetko, čo vypísala bibisa !

blondula

my sme mali dneska trosku dietny obed :DDD tekvicovu polievocku a palacinky.milujem vsetky mliecne polievocky,lebo sa daju papat aj studene co v lete velmi osviezi :P .... inac cil ma napadlo,sak v chladnicke mame este zo vcera nejake maso na stave a zemaky :P .... takze idem si nalozit :P

simka111

PLNENE PALACINKY ale na slano
Normalne sa spravi palacinkove cesto ale da sa viac soli a menej cukru, pripravi sa plnka- mäso sa da varit prida sa mrkva, kukurica, hrach,brokolica, povari sa to zahusti trocha mukou a nakoniec sa prileje smotana... naplnia sa palacinky a a na vrch sa postruha syr.. mňam

Alebo PLNENE LISTKOVE CESTO
Listkove cesto naplnime plnkou- plnka je taka ista ako pri palacinkach len sa k tomu pridaju este cestoviny. Plnku nalejeme na cesto poukladame platkovy syr, na vrch dame druhu časť cesta a dame piecť.

Tieto dve jedla mi najviac chutia,