bola mi zistena neznasanlivost na laktozu aj fruktozu, som uplne bezradna, lebo proste neviem, co jest. vsetkemu sa vyhnut neda, pri vyske 170cm mam len necelych 50 kg, stale som hladna, ale nic nesmiem. za co ma pan boh takto tresta:(((
ani laktoza,ani fruktoza,co mam vlastne jest?!
Zufala, candida a plesne su stale okolo nas a v nas. Ked mas stravu ktora podporuje probiotika, tak tieto potlacaju automaticky plesne a candidu. Ked ale jes hodne cukrov a malo prebiotik(mikrovlakniny, celozrnne produkty) podporis si candidu aj plesne v tele a tie ked sa premnozia, vyrabaju ti miesto uzitocnych latok jedovate toxiny.
Takze nemas na vyber, musis tie plesne a candidu potlacit a v buducnosti sa stravovat tak, aby si posilnovala svoje probiotika v tele a nedala candide privela sanci.
ale ludia to nemyslite vazne ze?! ze este aj cukru sa mam zriect? tak potom uz co? ved som hladna!! nesmiem mliecne, nesmiem ovocie, nesmiem zeleninu, a teraz ze nesmiem ani cukor, tak z coho mam zit? preco nesmiem ani cukry, ako ste na to prisli? a ako zistim, ci tie plesne mam? mne je na slucku...:(((
Candidozu a zaplesnenie treba samozrejme z tela vylucit. Tu sa nejedna o alergiu ale infekciu.Pozri cez Gogle.sk zadanim slov rng, candida. Kedze aj tak nemozes momentalne jest nic s cukrom a sacharidami, tak ti bude ta bezsacharidova dieta celkom prirodzena.A pre zvysenie ucinnosti si ku nej pridaj specialne enzymi, ktore rozbijaju celulozove steny candidy a plesni.Najdes ju pod menom Candex a je to produkt firmy Pure esence. Ma ju aj iherb.
neprovokujem:)..ale nedakuj mlieku a tvoje (ne)alergie.
PS: vsetkeho vela skodi;)
neprovokuj :D...mliecko je zdrave :))
bingham to ze stale pijes mlieko nema priamy suvis s tym ze nemas na nic alergiu...radsej si zaklop
BJ...no presne naopak si to napisal...ona keby nahodou zacala v buducnosti pit mlieko...tak je vybavena...a to plati aj pre tych co nejedia maso...potom ked si nahodou daju...tak maju problemy(ale beriem... je to individualne)
BJ...ja pijem mlieko kazdy den...vacsinou cez liter...plus tvaroh...syry...a nemam ziadnu alergiu :))...a vlastne nemam alergiu na nic
prosim ta, nemozes predsa brat co ti kto tu poradi a ani nevies, ci je to pre teba dobre. skus sa poradit s nejakym odbornikom, lekarom alebo niekym, kto ti moze poradit zodpovedne a nie si to sama urcovat co ano a co nie. ak nie si odbornicka tak si mozes este viac ublizit.
bingham ... mozno preto, aby sa nemusela pozerat, ako bude v buducnosti riesit podobne problemy, ako zufala.
Alebo, ako to budu musiet riesit jej deti.
froo dakujem ti. enzymy beriem, digest platinum. vobec neviem, naco to je, len som tu citala, ze to je dobre, tak beriem. kupila som si aj psyllium, len neviem, ci to smiem brat naraz. no a mam aj pankreolan, ale ten obsahuje laktozu, takze nesmiem... zatial ti dakujem.