Ktoreho si vybrat?

Príspevok v téme: Ktoreho si vybrat?
P.etra

Ahojte. Ide o dvoch chalanov. Totiz, ozval sa mi moj byvali, s ktorym som chodila skoro tri roky. Len tak sme si pisali a po nejakom tyzdni sa ma spytal, ci to spolu znovu neskusime. Stale mi tato jeho otazka bezi v hlave, co mu mam na to povedat. Viem aky je, poznam jeho klady aj zapory, je to povahovo skvely clovek. Ale na druhej strane - to, ze on ukoncil nas vztah nebolo pre mna jednoduche, niekolko tyzdnov som sa z toho spamatavala. Potom mi pisal vzdy, ked si nejaku vyhliadol, ci zacal s nejakou chodit. Vobec sa mi nepacilo, ze mi to pisal, ale pretrpela som to. Medzicasom som zacala javit zaujem o dalsieho muza, ktoreho poznam uz dlhsie, ale zrazu bola medzi nami akasi chemia. On vsak odisiel za pracou 100km od nasho mesta a ja ho uz mozno v zivote neuvidim Tak rozmyslam, ci to skusit s byvalym. nepaci sa mi napr. ani to, ze sa ma to byvaly spytal cez facebook (to ma nemohol pozvat na kavu?! ..zbabelec). Ale na druhej strane, ak by som mala vyznat lasku tomu druhemu, tak by to tiez bolo cez net, lebo on sa do nasho mesta nema kedy dostat.. a tiez som zbabela. Neviem, ako dalej. Chcem vztah, ale cele je to nejake cudne. Obcas chcem byvaleho, obcas kamarata. Aky mate na to nazor?

lolkaa

ahoj k bývalému sa ani nevracaj. Keď ťa raz opustil , opustí ťa aj druhý krát.
A s tým druhým nemá to význam. Cez net to by nebolo ono. Radšej sa zahľaď do niekoho z tvojho mesta.

veves

ani jeden....tvoj byvali je volaky chudak a ten druhy je daleko a tiez nie si o nom presvedcena... toto nie su veci, nerozhodujes sa predsa o novych topankach...ani jedneho nelubis, radsej si najdi tretieho.

blondula

nelubis ani jedneho !!! pretoze takto sa rozhodovat... s jednym,alebo s druhym ?? hmm.... keby si jedneho lubila,nebudes riesit s kym mas byt !!!!