Necitim zmysel zivota

moonriver

Každému život dáva iný zmysel a to že aký závisí čí m ho naplníš.Každý ho naplní niečim iným niečim čo je pre neho doležité.Co je pre jedného nie je pre druhého.Co je pre teba doležité? Vzdelanie? aké máš záujmy? záujmy hovoria o nás aký sme ludia.Pre niekoho je to rodina,iný sa učí jazyk doplna vzdelanie to mu dá va zmysel života.Niekto má vela detí.TY aké máš ambície?

ta3

Nudni a ostatni, vytycte si ciele, co by ste v zivote chceli osiahnut a chodte odhodlane za tym, zivot hned zacne mat svoj zmysel

squash

to je ok, kady sa tak niekedy citi. zmysel zivota si clovek musi najst sam. musis vediet co by ta v zivote bavilo robi, co ta naplna, co ti chyba a ist za tym. ked budes ignorovat svoje tuzby a sny, budes stale v depke

fitipald

ano rozoberali sme tuto temu vela krat. som sucastou ich zivota a aj moju zivotnu put vidia ako sa mi na svete vodi.

Maros75

fitipald- tebe verim co pises.
Skusil si sa o tom porozpravat s rodicmi?
Mas niekoho dospeleho komu by si sa mohol zdoverit?

arwenxun

sak aj ja som leniva a tiez nemam moc s kym chodit von a nic ma nebavilo tak som zacala viac pozeravat filmy a hlavne serialy tie su fajn a potom aj ten cas ide rychlejsie a nenudim sa

fitipald

hej, postrehol som to, ze som z pohladu prirody slabsi jedinec. sikanovany. malo kamaratov. tuzba po smrti.
riesim to tak, ze radikalne menim prostredie, znamych a aspon rok, dva v novom prostredi sa citim silnejsi a potom opat v starych kolajach.

nudny

skuste alternativnu medicinu napriklad autopatiu, alebo bachove esencie. Ja som skusil autopatiu a veeeeeeeeeeeelmi mi to pomaha. Pravdaze zmeny nenastanu hned, ale az po dvoch alebo po jednom mesiaci. Autopatia je liecenie vlastnymi slinami a bach esencie su kvapky z rastlin.

Maros75

Uff......ak by ste boli v zivote nie ludia ale zvieratka.......uz by ste tu nepisali.

Slabe jedince nepozname v priride ani mi ludia. Totiz silnejsi ich zozeru!

nudny

ja na nic zleho nemyslim, lebo potom to bude este horsie. Som aj dost lenivy clovek, a chcel by som sa o nieco zaujimat, ale nejde to. Akosi to neviem. Nic mi nepripada dost zaujimave.