prosim vas poradite mi niekto ako ziskat a citit zmysel zivota? lebo je to so mnou faktzleeeee a je to hrozneeeeeeeeeee.dakujem.
Necitim zmysel zivota
Každému život dáva iný zmysel a to že aký závisí čí m ho naplníš.Každý ho naplní niečim iným niečim čo je pre neho doležité.Co je pre jedného nie je pre druhého.Co je pre teba doležité? Vzdelanie? aké máš záujmy? záujmy hovoria o nás aký sme ludia.Pre niekoho je to rodina,iný sa učí jazyk doplna vzdelanie to mu dá va zmysel života.Niekto má vela detí.TY aké máš ambície?
Nudni a ostatni, vytycte si ciele, co by ste v zivote chceli osiahnut a chodte odhodlane za tym, zivot hned zacne mat svoj zmysel
to je ok, kady sa tak niekedy citi. zmysel zivota si clovek musi najst sam. musis vediet co by ta v zivote bavilo robi, co ta naplna, co ti chyba a ist za tym. ked budes ignorovat svoje tuzby a sny, budes stale v depke
ano rozoberali sme tuto temu vela krat. som sucastou ich zivota a aj moju zivotnu put vidia ako sa mi na svete vodi.
fitipald- tebe verim co pises.
Skusil si sa o tom porozpravat s rodicmi?
Mas niekoho dospeleho komu by si sa mohol zdoverit?
sak aj ja som leniva a tiez nemam moc s kym chodit von a nic ma nebavilo tak som zacala viac pozeravat filmy a hlavne serialy tie su fajn a potom aj ten cas ide rychlejsie a nenudim sa
hej, postrehol som to, ze som z pohladu prirody slabsi jedinec. sikanovany. malo kamaratov. tuzba po smrti.
riesim to tak, ze radikalne menim prostredie, znamych a aspon rok, dva v novom prostredi sa citim silnejsi a potom opat v starych kolajach.
skuste alternativnu medicinu napriklad autopatiu, alebo bachove esencie. Ja som skusil autopatiu a veeeeeeeeeeeelmi mi to pomaha. Pravdaze zmeny nenastanu hned, ale az po dvoch alebo po jednom mesiaci. Autopatia je liecenie vlastnymi slinami a bach esencie su kvapky z rastlin.
Uff......ak by ste boli v zivote nie ludia ale zvieratka.......uz by ste tu nepisali.
Slabe jedince nepozname v priride ani mi ludia. Totiz silnejsi ich zozeru!
ja na nic zleho nemyslim, lebo potom to bude este horsie. Som aj dost lenivy clovek, a chcel by som sa o nieco zaujimat, ale nejde to. Akosi to neviem. Nic mi nepripada dost zaujimave.