prosím Vás pekne nemá niekto skúsenosti s vitamínami cem.m mimi? všade čítam len o Calibrum a femibione, materne..
ja som si kupila cem.m mimi a bojím sa aby to nebol nejaky novy neodskusany vyrobok, aby mi neposkodil..
prosim napiste.. (zlozenie podla letaku ma priblizne ako calibrum mami)
vitamíny v tehotenstve- "cem.m mimi"
Ja som pila gravimilk drink a ten mi doplňoval vit. Aj minerály, takže žiadne tabletky osm nemusela už jesť a to bolo pre mňa lepšie, lebo z tabletiek mi je zle sunar.sk
Ja som teda dostala pekny zoznam co mi treba doplnit ked osm tehotna, a som z otho trosku mimo, ake vitaminy vam zabrali? :)
dakujem za rady
sorac, ale nie je to celkom tak:
- vynechat take vitaminy, ktore maju prichute. tie prichute su tam naviac a telo ich nevie zuzitkovat - musi ich vyluciť=zataz naviac
- vitaminy typu "ce-te-be", t.j. s dlhodobym ucinkom sa mi taktiez nepozdavaju. uvolnuju sa len postupne (co je vraj ich vyhoda) ale podla mna zbytocne dlho zamestnavaju traviaci trakt
- osobne moj nazor je, vitaminy pouzivat na (takmer)prazdny zaludok - cca 0,3 - 0,45 h. pre jedlom. alebo najskor 1,5 hod po jedle. vzdy zapit dostatocnym mnozstvom tekutiny
-cem m.mimi nepoznam
Tak preco si siho potom kupila?:) Vitaminy su vitaminy su vitaminy. Bodka. Vitamin c je len vitamin c nech je na flasticke napisane cokolvek. Kludne to zacni uzivat.