Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Alergická reakcia?

Príspevok v téme: Alergická reakcia?
SvRe

Dobrý deň, dnes ráno som sa zobudil a našiel som si na ľavej ruke pod plecom z vnútornej strany, malé červené vyrážky, za dnešok sa mi aj trochu rozšírili smerom k pazuche. Bohužiaľ lekár už dnes neordinuje a cez víkend tiež nie, tak sa chcem spýtať, či to mám nechať tak a teda, dúfať, že to nejak prejde alebo ísť na pohotovosť? Včera som bol v Budapešti a mal som tam obed, tak jedine z toho ma napadá to môže byť.

Maros75

Aj slnko vie spravit kozny problem a aj jedlo.
Ak ti to neprejde do nedele......chod v buduci tyzden radsej na vysetrenie.

SvRe

Dúfam že nebude vadiť keď tam zájdem až v pondelok. Môže to byť aj alergia na nejaké jedlo resp. slnko? (pred týždňom som sa veľmi spálil)

Maros75

Hmm.....zajdi na alergologiu na testy .

A skus na par tyzdnov zmenit znacku na deodorant ,nie antiperspirant
Nejaky Excipial vyskusaj.

SvRe

No v podstate áno, pod pazuchov mám tie vyrážky (nie konkrétne tam kde si dávam antiperspirant) a potom päť tých istých vyrážiek mám aj na predlaktí.

SvRe

Používam pol roka rovnaký, doteraz som nemal žiadne problémy. Navyše alergickú reakciu mám iba na jednej ruke.

SvRe

jankaaaaaaaaa: Ďakujem za odpoveď. Zodac máme doma, len v letáku sa píše, že by sa mal používať hlavne na sennú nádchu a liek je samozrejme na predpis, teda či použitie lieku nemôže skôr ublížiť ako pomôcť.