Dobrý deň, dnes ráno som sa zobudil a našiel som si na ľavej ruke pod plecom z vnútornej strany, malé červené vyrážky, za dnešok sa mi aj trochu rozšírili smerom k pazuche. Bohužiaľ lekár už dnes neordinuje a cez víkend tiež nie, tak sa chcem spýtať, či to mám nechať tak a teda, dúfať, že to nejak prejde alebo ísť na pohotovosť? Včera som bol v Budapešti a mal som tam obed, tak jedine z toho ma napadá to môže byť.
Alergická reakcia?
Dobre, ďakujem za rady. Pekný deň
Aj slnko vie spravit kozny problem a aj jedlo.
Ak ti to neprejde do nedele......chod v buduci tyzden radsej na vysetrenie.
Dúfam že nebude vadiť keď tam zájdem až v pondelok. Môže to byť aj alergia na nejaké jedlo resp. slnko? (pred týždňom som sa veľmi spálil)
Hmm.....zajdi na alergologiu na testy .
A skus na par tyzdnov zmenit znacku na deodorant ,nie antiperspirant
Nejaky Excipial vyskusaj.
No v podstate áno, pod pazuchov mám tie vyrážky (nie konkrétne tam kde si dávam antiperspirant) a potom päť tých istých vyrážiek mám aj na predlaktí.
Ale v tej casti ako pouzivas antiperspirant?
On moze sposobit alergicku reakciu aj po nejakom case.
Používam pol roka rovnaký, doteraz som nemal žiadne problémy. Navyše alergickú reakciu mám iba na jednej ruke.
Nahodou nepouzivas antiperspirant?
nemoze, je to liek na alergiu. aj keby si alergiu nemal a dal by si si liek, nic sa nestane
jankaaaaaaaaa: Ďakujem za odpoveď. Zodac máme doma, len v letáku sa píše, že by sa mal používať hlavne na sennú nádchu a liek je samozrejme na predpis, teda či použitie lieku nemôže skôr ublížiť ako pomôcť.