Ahojte. Chcela by som sa spýtať, či môže pozeranie hororov spôsobiť niečo vážne na psychiku u dospelých?
Ďakujem!
Pozeranie hororov - psychika
No, neviem, či mi to stojí zato. Ale, baví ma to. :)
zatiaľ som bohužiaľ neobjavila pre mňa skutočne desivý horor, ale chcela by som sa bát:)
Niet zač, a toto ja nikdy nepochopím, stojí vám to za to? :-))
Slobodna, ďakujem. :)
Blondula, pobavila si ma. :D Ja tiež pozerám horory, a veľmi rada. Bojím sa ale hlavne vtedy, keď viem, že bol podľa skutočnej udalosti. Minule, keď som pozerala Exorcizmus Emily Rosovej, skoro som sa posrala a mesiac som nemohla spávať, lebo sa mi v izbe "všetko hýbalo" a "bolo tam veľmi veľa duchov." :D Nuž čo, keď to pozerám, niet divu. :)
myslím, že ak sa zľakneš, tak sa z toho môžeš zajakávať, ale to skôr hrozí u detí. Ja v tom nič pozitívne nevidím, ale niektorí ľudia to majú radi, pretože sa radi boja. Ja osobne nie.
ja sa bojim,ale kukavam ich.problem je potom nejaky cas,ze sa bojim v noci aj na zachod ist :DDD a vsade pozeram ako sialena a vyhybam sa zrkadlam a oknam :DDD co keby sa tam niekto objavil ?? :DDD ....
A nejakú poruchu reči napríklad? Pôsobia horory aj nejako POZITÍVNE?
Určite áno, ak je tam už predpoklad psych. choroby, myslím, že najviac hrozí ak je geneticky prítomná(o čom človek často nemusí vedieť a spúšťač môže byť v podstate čokoľvek) alebo už reálne prebiehajúca schyzofrénia, epilepsia a mnohé iné.
Maximalne zle sny :)