Stratil som lasku

Príspevok v téme: Stratil som lasku
Trenko

Všeobecne známa, čakajúca na nás všetkých, čo na nás čaká, čo si pre nás chystá a čo nám ukáže? Myslíte si, že život po živote je krajší? Lepší? Bez bolesti? Bez bolesti dávanej z lásky? Existuje tam vôbec niečo také ako láska? Láska, ktorá nebolí? Jej stratou som totiž stratil pojem niečoho takého ako je ŽIVOT. Zomrieť a eštea ťažšie je umierať... Je niekto kto zvládol povstať ešte na nohy? :(

2bodka

Na to, aby sa clovek vyrovnal so sklamanim ti lieky nepomozu. Nemozes sa nad tym takto zamyslat, aj ked viem, ze je to prirodzene. Zivot nekonci jednym rozchodom. Bud rad, ze zije. A ak bude stastna s niekym inym, mal by si jej to dopriat, ked ju tak velmi milujes. Ta prava este len pride, uvidis :)

Trenko

Žiť ho ale pre mňa, ako človeka, je veľmi ťažké. Ťažko dokážem niesť a uvedomovať si, že je vlásky hladieť už nebudem, že jej pohľad na mňa nebude uprený, neprehovorí či sa so mnou nestretne. Dávnejšie som mal depresie, ktoré neustále aj mám, na odporúčanie psychológa som začal brať stimuloton, no jeho efekt je akurát zmena vo všetkom k horšiemu, ja už nevládzem. :(

2bodka

Vies kolko krat som ja stratia cloveka, ktoreho som povazovala za toho osudoveho? :)

Strata lasky je tazka, nastastie lasku spozna clovek v zivote vela krat.

Ja som sa uz zlakla, ze ti zomrela manzelka/priatelka.

Hlavu hore, nerozmyslaj nad tym, co bude po smrti, rozmyslaj nad tym ako zit!

Vela ludi bojuje o zivot v nemocnici, oni maju pravo rozmyslat, co pride ked to pride. Ty mas zivot pred sebou, tak ho zi!