Recepty bielkovinové

žažiká

jasne ked prestanem delit tak za pol roka priberiem 20-30kg to mi ku stastiu nechyba...uz som to skusala nedelit a jest podla pravidiel zdravej vyzivy niesom vcerajsia a tieto zdrave veci nastudovane mam lebo s vahou som bojovala uz od detstva. tlusta byt uz nechcem ked som sa zbavila tarchy ktora ma tazila niekolko rokov...nevadi mi delit stravu aj dlhodobo len musim jest viacej bielkovin lebo z ostatneho mi proste vaha stupa aj ked civicim. nemusite ma poucat co je vhodne a co je nevhodne to som sa nepytala, nechcem rady ale recepty :) ja sama viem co je pre moj organizmus dobre a co nie. To je ako keby som ti tlkla do hlavy nieco co vies ze ti nepomoze.

Sisi135

To priberanie nebude kombináciou bielkoviny + sacharidy, ale jedálničkom celkovo. Pokiaľ neprestaneš s delením budeš mať neskôr problémy s váhou

žažiká

ano, pozeram aj tak, ja len ci niekto uz nema overene fajne a chutne recepty...je to zlozite na kazdy den vymysliet nieco nove aby mi chutilo.

talentmania

Zadaj si to rovno do googlu tam ti vyhodi vela zaujimavych receptov.Bolo by to nadlho kym by som ti tu niake napisala xi xi.Tak drzim palce aby sa ti chudlo rychlejsie na nette mas vela chutnych receptov tak popozeraj:D)

žažiká

sisi ked jem sacharidy a uhlohydraty priberam mesacne aj 4kg a ked ich nejem tak nie. sem tam si uvarim zemiaky aby mi nesvihlo ale fakt minimalne...