Už asi 4 roky mám neustále problémy so žalúdkom, nafúknutým bruchom a plynatosťou. Chodievam na pravidelné kontroly ku gastroentrologičke. Pred rokom mi bola spravená endoskopia, nič mi nenašli, ani na sone. Proste nič...Užívala som aj lieky na zníženie žalúdočných kyselín. No v poslednom čase z ničoho nič sa mi nafúkne brucho, mám pocit ako keby mám uleteť. Nemáte s niečím podobným niekto skúsenosti, a ako ich riešite? Ďakujem za reakcie...
Neustále nafúknúté brucho
emmka - ja mám presne to isté, keď dlhšiu dobu nejem, tak vtedy ma začne bolieť brucho a mám ho nafúknuté, tiež mi nepomôže keď sa najem, pomôžeme jedine, keď si ľahnem, vtedy necítim tú bolesť, akonáhlne však znovu vstanem, chodím, bolesť je taká istá...
Danusa - ok pozriem a dám vedieť
Ahoj In, pozri si temu "Zaludocne problemy a nafukovanie". Je to moja tema, mas podobne priznaky ako ja a mne tiez nic nenasli, ale viem, ze nie som OK a nieco nefunguje akoby malo. Daj vediet. D.
Ja mam uplne ten isty problem, tiez dooost dlho, je to otravne. Mne sa to stava, aj ked som hladna, ale neprejde to potom,ked sa najem. a taktiez mi lekari nic nezistili..
Dá sa kúpiť bez predpisu?
co takhle dat si ORENZYM?
To myslíte asi bezlepkovú dietu? Robili mi i krvné testy práve na tento problém, a žiadný nález. V mäse by to byť nemalo, pretože mäso v mojom jedálničku nie je často a keď tak, väčšinou kuracie prsia.
mozno mate intoleranciu na psenicu, skuste si vyberat chlieb z inej muky.tak isto maso vie robit sarapatu.