Ahojte priatel mi neverí, pretože som pri prvom sexe nemala bolesti a ani som nekrvácala čo vy nato ? :(
priatel mi neverí že som bola panna
ja som takisto nekrvacala ani ma nic nebolelo ale veril mi..milovali sme sa po troch rokoch chodenia takze vie aka som a neriešili sme to.
Totižto, on asi o tom veľa nevie, lebo mi asi po troch alebo štyroch mesiacoch čo sme spolu povedal,že je panic :) tak asi mu na tom záležalo trochu aby bola aj jeho prvá panna. No čo viem mal predo mnou dosť báb.
A strkal to spravne???Alebo ma tak tenkeho ze to nepretrhol?Ale nie Niektore zeny nemusia mat panensku blanku alebo mozu o nu doist v dectve ked spradne alebo pri neakom cviceny
Tak si mala kricat a poolievat sa kuraciou krvou....
Este tu napis,ze sa s tebou chce rozist a mam dost.
Mala by si mu jasne povedat, ze nieco take sa ta velmi dotklo, predovsetkym to, ze v takej citlivej veci ti neveri. Nenechavaj si to len pre seba. A ako bolo pisane nizsie, krvacanie a bolesti nema kazda.
Tak niektorým chalanom na tom záleží či je holka panna. A keby mu v takomto niečom klamala tak je to **** (teba sa to ale netýka)
nie nie niesom :D
ja na to ze nejsi nahodov ta co situ minule pytala radu ako dostat potvrdenie od gynekologa ze si panna? :D
Je to tupec