Az prilis velka laska od partnera

Príspevok v téme: Az prilis velka laska od partnera
..-..

MAM 38ROKOV,PRIATEL 40,SME SPOLU 15MESIACOV,AJ PO TEJTO DOBE MA PRIATEL NESMIERNE MILUJE A MNA TA JEHO LASKA NIEKEDY DUSI.ISIEL PRACOVAT DO INEHO MESTA,KAZDU VOLNU CHVILU MI TELEFONUJE,AJ VCERA NAPR.PRISIEL DOMOV POOBEDE A RANO ISIEL NASPAT DO ROBOTY NA POOBEDNU HODINU A POL CESTA VLAKOM.ZATIAL JE FINANCNE ZAVISLY NA MNE,KED BUDE MAT VYPLATU VSETKO MI VRATI,AJ NA FUSKE BOLA A UZ MI DAL NEJAKE PENIAZE CO MI DLZI.JE MILY,DOBRAK AZ PRILIS,NEVIEM NIEKDY MAM NA NEHO NERVY A CHCEM BYT RADSEJ SAMA.KDE JE CHYBA????

peter25

to nieje normalne zavolat svojmu partnerovi raz za den a spytat sa ako sa ma a ci je v poriadku a na konci telefonatu vyjadrit to, ze ho/ju lubi? Mne to pride uplne normalne. Toto je vazne prdla doba...

0vecka

strasni sedlaci tu su... niekto skratka potrebuje mat vo vztahu pocit volnosti... ja by som tiez taku zensku nexcel co by ma stale obtazovala... ine je urobit si obcas radost ale ked ta niekto zasypava kazdy den telefonatmi atd atd tak to skratka lezie na nervy....

veves

tych hlupakov co ti praju bitku si nevsimaj. maju zle skusenosti z minulosti a hneed si myslia ze si nevdacna.
tvoj priatel moc na tebe visi. treba sa naozaj len porozpravat aj ked ste to uz robili chce to cas. ja som to spociatku tiez nemala jednoduche, stale volal, raz som sa ho spytala ci ma pocit ze som postihnuta alebo slabomyselna ze ma neustale kontaktuje. proste trocha slobody treba ti dat, aby si nemusela byt neustale pri telefone.

peter25

Takuto ´´priatelku´´ som mal aj ja, mala vsetko, dovolenky zaplatene, rodicom som pracu hladal, pomahal, platil, pozyval, a ona chudatko sa dusila...taku pi.. nikdy viac. Ja ta mat doma, jednu ti struhnem cez hubu kazdy den, ked sa vratim z prace, a hned by si sa prestala dusit. To by si videla pravu lasku. Prijemny den ti prajem.

AdamKrt

Este sa mi pre tuto temu zda dalsie vhodne arabske prislovie "Oči, ktoré plakali, vidia lepšie".

Mozno, keby si mala dovod k placu...videla by si jeho lasku uplne inak a viac by si si ju vazila ;)

AdamKrt

A kde je akoze problem, ze mal vcera tu drzost zavolat svojej laske ? :)

Keby Ti jednu struhol po gagore hned z rana, bolo by to lepsie ? :)

Bola by si radsej, keby sa mu zapacilo jedno arabske prislovie prislovie ?:

"Kazde rano zbi zenu. Ked Ty nevies, ona uz vie, preco".
-----------------
Mne sa zda, ze i niektore tie podivne ludove mudra maju v niecom kus z zivotnej mudrosti :)

..-..

ANO MA VELMI DOBRE SRDCE,ALE MNE VADI ZE VIDI LEN MNA..UZ SME MALI TAKYTO ,,PROBLEM,,POTOM ZOSTAL TAKY ZE NEVEDEL AKO SA MA CHOVAT KU MNE A PRESTAVALA HO BAVIT MIESTAMI CHUT NA LASKU.....UVIDIME CI TO BUDE MAT VYZNAM KED SA S NIM POROZPRAVAM.