povedzte mi, ľudia, lebo ja už fakt prichádzam o rozum, je NEnormálne,že mám 20, za sebou jeden nevydarený skoro 2 ročný vzťah, ročnú prestávku v ktorej som bola len krátko pobláznená do chlapca, ktorý ma pekne slušne s citom odmietol a s ktorým som ostala kamoška a potom som si našla nového s ktorým som už takmer rok? on mi teraz vyčíta, že mám za sebou prílišné experimentovanie, veľa chlapov...ja viem že by sa mu viac páčilo keby bol môj prvý, ale nie je, tak čo teraz s tým? môže byť rád, že v teenagerskom veku som nestriedala chalanov ako ponožky, ale bola som s jedným, druhého som síce chcela ale nevyšlo to...prečo sa ma snaží prehovoriť že som sa správala ako šlapka?? či som sa mala v 18 vydať len preto aby som nemala v živote dva dlhšie vzťahy? a ja som teraz hlúpa, neviem čo chcem, som ovplyvnená morálkou zo seriálov a filmov? fakt nie som normálna len preto, že som sa nevydala za prvého koho som stretla?
čo som?
on predo mnou nemal dievca a mne sa zda ze len on nevie zniest fakt, ze nie je moj jediny a tak sa snazi presvedcit ma ako som prehanala...ja neviem, bola som normalna pubertacka ktora sa ako 15 rocna s niekym vodila za rucicku, potom som si nasla staly vztah aj napriek tomu, ze som bola tak mlada...nie je to len pozitivum? a presne ako hovoris, tiez mavam take myslienky- co ak ma podvedie lebo bude chciet skusat nieco nove? ja nechcem lebo viem, co mam..
Inak štatistický, mat nového partnera každé dva roky, to mame 10 mužov za 20 rokov, fuuuha a takto sa vyratava promiskuita u zakomplexovanych chlapov...
Ak by mal narazky, povedz mu, že vďaka tvojej minulosti nebudeš mat dôvod ho podviest, niečo si skusila, vies si porovnať, vies čo máš doma...
Kamoska začínala s priateľom ako panna, ale čo cert nechcel, po troch rokoch ho podviedla zo zvedavosti, aké je to byt s iným...
Tak sa ho opytaj či toto chce?
bibi123 a potom budem zas divna ze som nikoho nemala :D
deee ja som tiez zhrnula len tolko co som sem napisala a vedel o tom uz dlho, vlastne sme sa o tom bavili este ako kamarati...a zrazu mi to vyhodi na oci? a uz mu nevysvetlim nic, uz ma v hlave to, ze som prilis experimentovala
Priateľ má malo sebavedomia, absolútne sa o tebe nedá povedať, že by si bola promiskuitna alebo niečo podobne, skús mu vysvetlit, že minulosť bola, nebudeš sa k nej vracať, vrtat a ani mu nebudeš odpovedať na otázky z tvojej minulosti, chlapi často vyzvedaju a potom sa nevedia vyrovnať s tým čo počuli, preto nikdy nikomu nevesiam na nos čo bolo a manželovi som tiež zhrnula len hole fakty, žiadne podrobnosti vedieť nepotrebuje
demotivated-tak mu povedz, ze si panna, vsetko si si vymyslela a svojimi predchadzajucimi "zavazkami" si ho chcela ohurit:DDDDD