pomozte prosim som psychicky na dne :(

Príspevok v téme: pomozte prosim som psychicky na dne :(
anicka444

ahojte. som mlada 20 rocna baba a som strasne na dne aj psychycky aj fyzicky. Pred pol rokom som sa rozisla s byvalym priatelom a bola som z toho strasne zufala pretoze ma podvadzal a bol uz aj zasnubeny. teraz pred 2 tyzdnami som spoznala chlapa ktory bol celkom pekny a aj zlaty. spoznali sme sa cez internet a o par dni na to sme sa aj stretli osobne. bola som velmi stastna ze konecne po takom dlhom case mozem mat niekoho tak dobreho. v ten den bolo vsetko krasne, rozpravali sme sa, bozkavali a isli sme aj ku nemu domov. on sa chcel somnou vyspat no ja som mu este hned na zaciatku povedala ze este nechcem pretoze som este panna a este nie som pripravena. tak sme sa v posteli len valali a bozkavali, niekolko siat sa z nas aj dostalo dole. ked som uz musela ist som mu slubila ze cez vikend sa chcem s nim stretnut a chcem sa s nim vyspat. povedal ze dobre ze si nebude robit ziaden program na sobotu. dnes je sobota a mali sme sa stretnut, mala som prezit svoj velky den namiesto toho sedim pri pocitaci a vyplakavam sa, pretoze sa odvtedy neozval. pisala som mu ze nech sa nehneva za to ze sa TO nestalo a za moje spravanie a nech napise ze ako bude dalej. neodpisal nic sice bol na nete aj 2-3 krat odvtedy. dnes som mu napisala ze ak o mna uz nema zaujem alebo ma uz nechce vidiet tak nech mi napise alebo daco aby som vedela ze na com som pretoze sa citim stasne zle ze neviem na com som. no uz odvtedy bol na nete no zase neodpisal. uz neviem co mam robit pretoze sa obvinujem za to ze som sa vtedy s nim nevyspala a teraz by toto mozno nebolo. som strasne smutna a citim obrovsku bolest a sklamanie ze po dlhom case som nasla zase takeho co ma odhadzuje ako handru. neviem ci sa zlakol od toho ze som panna alebo ja neviem :( som zufala...prosim vas poradte mi co a ako dalej ja nechcem to nechat len tak a ci mu mam daco este napisat alebo co...prosiiiiim poradte....dakujem

kikinaL

No...anicka, ten chlapec Ti nestoji za to, aby si sa trapila... Ak sa Ti neozyva, je mozne, ze mu islo len o "TO", tak na neho co najrychlejsie zabudni.