Veľmi by ma potešilo ak by sem na forum prispievali aj nejakí plastickí chirurgovia a poradili ak chce niekto niečo vedieť ohľadne operácie nosa.
Mňa by zaujimalo koľko operácii nosa sa môže podstupiť za život aby to nebolo ešte ohrozovane velkým zjazvením.. Ja musim isť na piatu operáciu nosa a neviem či sa vôbec vydarí a nebude to ešte horšie kvôli jazvam. Ďakujem
Plastika nosa - rady od chirurgov
Ahojte. Ja som bola na plastike nosa v Ružomberku. Operoval ma prednosta MUDr.Sičák a nemám sa na čo sťažovať. Žiadne komplikácie po operácii, nos vyzerá veľmi pekne a som nadmieru spokojná. Počula som, že k nemu chodia ľudia aj z Bratislavy sa zoperovať, hlavne po nevydarených plastikách. Tu je link na jeho stránku ak máte záujem
muc fundovanej ziadnej rady sa tu nedockas. vsetko co chces vediet ti bude zodpovedane priamo v ambulancii plastickeho lekara v ramci konzultacie. a samozrejme konzultacie su spoplatnene. sikovny chirurg nebude tu travit svoj drahocenny cas. cas= peniaze. ak chces info, zaplat si za ne.
na piatu ??? a to z estetického hľadiska alebo zdravotného ? Ja mam trošku širší noštek a rozmýšľam nad zmenšením, ale začala som váhať. :D
myslis ze to tu nejaky chirurgovia citaju ?Pochybujem