Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

búrka....

Príspevok v téme: búrka....
klaraMin

Akurát je u nás búrka...dosť veľká, blesky každú sekundu (cca), blýska sa, moj pes šalie, brat sa bojí, mama robí bezpečnostné opatrenia (vypína mobily, vyberá elektrické spotrebiče zo zásuviek,zatvára okná,...) no a ja sedím za PC, prezváňam sa s kamarátmi, a celá búrka mi je ukradnutá.

Bojíte sa búrok?
Sú naozaj nebezpečné, alebo len ľudia zbytočne stresujú?

Alebo čo si o búrkach myslíte vy?

P.S.: Bola by som ešte rada, čo robiť so psom počas búrky, pretpže ten môj sa ide už zblázniť.

Pre upresnenie: búrka ešte nieje priamo nad nami (našou dedinou,..) ale o nejakú štvrť hodinu tu bude (jednoducho počuť už hromy, vidieť blesdky, dvíha sa vietor, začína mrholiť....:D)

Len ma to tak zaujíma.....dík....:-) :-)

klaraMin

mňa práveže búrka až fascinuje, vždy keď je (aj o pol tretej ráno, ale to je už spôsobené asi tým že nemôžem kôli hromom spať a nie tou fascináciou) tak sa pozerám von oknom, sledujem blesky. Fakt sa na to dokážem pozerať celé hodiny. Zažila som ju aj na Ďumbieri, keď všetci utekali do najbližšej chaty.

Psa som už do kúpeľne zavrela, len dúfam, že nebudem musieť po ňom upratovať.

Ale ešte by som sa chcela spýtať. Čo je to ten guľový blesk? Niečo som kukala na nete, ale nejak som to asi nepochopila... :-)

onna

ja davam psa do kupelne(vlastne sam tam ide ked citi burku, teda berie sa tam lebo byva na dvore),tam nie su okna a tam je spokojny. Burka je fajn, ta energia vo vzduchu, ale len ked lezis v posteli s cajikom, vonku by som moc byt nechcela..