Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chirmed vs. Novamed

Príspevok v téme: Chirmed vs. Novamed
hanaan

Neviem sa rozhodnut, kam ist na operaciu nosa a chirurgicke zvacsenie pier. Chcem si to dat spravit naraz. Pocula som vela chvaly na oboch, ak mate niekto skusenost s tymito zakrokmi u jedneho alebo u druheho, budem vdacna za kazdu radu. Dakujem

Inak, neviem sa dopracovat k fotogalerii pred a po od Dr.Cervena. Existuje vobec?

sibeti

hanaan,no plus anesteza,ano a etse nvm co.maju aj stranku,kde je cennik.takto z hlavy to nvm.ado prace ty ked budes aj s kostou,tak to budes asi moc opuchnuta,fialova a kadejaka,ale tak take dva tyzdne..nebudes sa ale moct zohynat a silit a tak .)

hanaan

super, dakujem za info. Nechodim sem velmi casto, nie som ani registrovana.
No mne treba aj hrbol, to je o dost vacsi zasah, tak asi aj tie pocity budu ine. Uvidime. K tej cene, ta nie je konecna, ze? tam su este anestezia a nejake poplatky. No nic, setrim sa na to uz nejaku dobu, to je jedno, len sa mi uz paci ten moj ratafak :D

sibeti

hanaan,ked so mteraz bola na kontrole,bola tam taka zena a mlady chalan,obaja isli na nos (bolo vidno) a oni su kukali taky album fotiek,vela ich tam bolo,cize uvidis veeelafotiek!!

sibeti

prsia nebolia po opke,skor ten chrbat .-)
a nostek neboli tiez :-) iba ked si ho stlacis alebo buchnes don,inak ee .) najhorsia je ale tamponada...nikdy v zivote ju uz nechcem!mne robil len spicku,taka uprava,ze to vobec nitko nevidi,iba najblizsi,ale az ked im ukazem :) ak tu chodis na forum casto,ja som silviklh,len teraz sa mi nechce prihlasovat :D
ja uz so mpo vyse dva mesiace,teraz si nos len masirujem,inak nist .)

hanaan

nechapem, preco si nespravia nejaku galerku, aby ludia mali aspon nejaku predstavu. Vsak ked je taky dobry, spravil by si este lepsie renome. Je jedna vec, co povedia ludia, chcem to aj sama posudit. Dufam, ze aspon pocas konzultacie poukazuje nejake foto.

Este by ma zaujimalo, ci sa hrbol da odstranit len lamanim alebo existuje aj nejaka jemnejsia :P metoda

hanaan

naozaj? Tak to ti v dobrom zavidim...mozes mi trosku opisat priebeh hojenia? Viem, ze prsia su bolestive po operacii, ale zaujimalo by ma ci aj nos boli...pocula som, ze nie, ale nemozem tomu verit.

Mozem sa este spytat kolko to orientacne dokopy vyjde?

A mohla by si mi poslat foto nosa? Ak by ti to neprekazalo...ak nechces, chapem to.