ahojte mám priatela s ktorým sme prešli velmi ťažkými skúškami , velmi vela som trpela , aj preto lebo som velmi žiarlivá aj ked to nedám najavo . Teraz je tu však ten problem.- On ma najlepsiu kamarátku , s ktorou trávi vela casu ,stale si volajú atd. viem ze ma miluje ,ale ona ho balí. Kedysi to bola moja velmi dobra kamoska,ale teraz viem , že to túži rozbiť . Nic nemozem povedať ,lebo on by ju obranil a on si to neivedomuje . Priatel ma miluje kkoli povahe , pretože nie som vobec pekná a ona obkukala moje vlastnosti a správa sa ako ja. Len ona ma výhodu je 100krát krajšia :( Ja neviem co mám robiť , MILUJEM HO !!... a ked ho zvedie ja to neprezijem ... cítim , že k nej cíti nieco viac ... ZIARLIM tak strasne že to ani opísať neviem.. Velmi to najavo nedávam ale je to hrozné. Povedať mu nic nemozem o nej.ma ju rád .. co mam robit ?? :( :((
JEHO naj. Kamoska
ja som toho nazoru,ze vo vztahu by sa malo hovorit otvorene, ak ti to vadi mu to povedz pekne na rovinu,ale nebud nasrata pekne v lude sa porozpravajte ved je to tvoj priatel predsa
je to hnusné čo robí preboha.. aj ja toho mojeho pošlem niekedy von s babami ale až takto?... je dobre že si rozumie s dievčatai ale má teba tak nech ju obmedzí, moj chalan sa stretaval s mojou kamoškou do neskorej noi sa túlali vonku...ju poznám využila každu sekundu aby ho zbalila mrcha aj po pol roku chodenia s ním... mojmu chalanovy som povedala že mi to vadí... najskôr som začala že aj ja by soms nim tak rada do noci bola vonku ale to je dosť nemožné mame od seba 20km... neskôr som sa na ňu nahnevala, vlastne oni dvaja sa hadali často... :D a v nervoch som si priznala že mi to lezie na nervy teraz jej max. napiše raz za mesiac
a to vies ako ze ta ma rad len kvoli povahe,?? ako vies ze sa mu nepacis?? pritahovat ho predsa musis, bez sympatii to jednoducho nikdy fungovat nebude.
musi si vybrat ako jajka pise,, takto to nejde, aj mne by to vadilo. viem ze ultimatum sa davat nema, ale ja by som ho dala, byt v tvojej kozi.
bud sama sebou a nechaj ho nech si vyberie, ktoru lubi. povedz mu, ako trpis, ze to uz neznesies, a aj ked o neho asi prides, ze si musi vybrat medzi vami