Ako ste sa zmierili...?

Príspevok v téme: Ako ste sa zmierili...?
čiernamačka

...a vyrovnali so situáciou, keď váš blízky, ale naozaj blízky,(nie ujo z tretieho kolena) prehrával boj o život? Keď ste vedeli, že nádej zomrela a on odchádza? Že už nepôjdete spolu na dovolenku, nebudete spolu variť, upratovať, natierať plot v záhrade? Neuvidí Váš život, trápenia, ale aj radosti...
Človek plný optimizmu, ktorý sa tešil zo života a silno veril, že liečba bude úspešná...
Dá sa s tým vyrovnať a žiť ďalej normálny život? Bez neho?

ta3

Ciernamacka, velmi smutna tema, citim s Tebou, lebo presne viem co prezivas, takto som sa musela bezmocne prizerat, ako boj prehrava a napokon pomaly odchadza moja mama, ktoru som mala rada nadovsetko, nedavno som stratila manzela, tiez to bolo velmi zalostne najma preto, ze velmi bojoval, velmi chcel zit, do posledneho dna si napriek tazkemu stavu zachoval svoju dostojnost, trhalo to srdce, tiez som sa kazdy den musela pozerat ako pomaly ale neodvratne odchadza

vyrovnat sa so stratou milovanej osoby je nesmierne tazke, nikdy to nejde hned, len postupne a pomaly, chce to vela casu, niekedy cele roky, myslim, ze najdolezitejsie je, aby sme mali ciste svedomie, vtedy sa clovek lahsie so smrtou milovaneho cloveka vyrovna, preto mali by sme zit tak, aby sme teda to svedomie mali vzdy ciste a mali by sme lasku prejavovat nejakym sposobom svojim milovanym kazdy den, lebo nikdy nevieme, co sa stane zajtra

Ciernamacka, je to tazke, ale po nejakom case sa aj Ty s tym vyrovnas, myslim, ze pomaha, ak sa neuzatvarame vo svojom ziali, ale naopak, ak chodime co najviac medzi priatelov, aby sme na svoj zial aspon na chvilu nemysleli, bud silna

2bodka

S tym sa clovek nikdy nezmieri, iba sa s tym nauci zit... :(

Nadej umiera posledna. Ak ide o chorobu, treba skusit vsetko, ak nepomaha konvencna medicina, treba hladat inde.

peter25

Ahoj, asi zbytocne pisem, ale ako som si precital tento post, tak mi az smutno doslo. Kazda strata boli, ale musim sa ti priznat, ze tohto sa bojim najviac zo vsetkeho, straty tych najblizsich. Drzim ti len palce nech to zvladnes, a vela energie a mozno nejaky zvrat, ktory to cele zmeni a bude opat dobre...

čiernamačka

život je jednoducho obyčajná kurva
tí, ktorí si život nevážia, sú naďalej medzi nami a tí, ktorí chcú žiť, odchádzajú.

Genesis

Jedina sanca ako sa s tym vysporiadat je snazit sa na to nemysliet ani nezamyslat sa ani nepremyslat o tom .. neexistuje ina obrana voci tomuto svetu ako prave toto

toto je dalsi príklad toho ze optimizmus ani viera vam nezarucia happyend.

Dúfam že ak niečo ako boh existuje ho raz niekto poriadne nakope do rozkroku za taketo veci.

čiernamačka

ďakujem

verím v to, ze sa znovu narodíme, ale to mi nepomáha v pomyslení nato, že tá osoba chce žiť teraz a tu. Pretože na ten predchadzajúci život si nebude pamätať.

Je to o ťažšie, že ostanem úplne sama, bez rodiny a bojím sa budúcnosti