Dobrý deň.. chcela by som sa spýtať..mam vazne rodinne problemy a chcem odist od mamy,len jedina moznost je ist k priatelovi. lenze s ich rodicmi sa vobec nepozname aj ked viem ze su v pohode. myslite si ze by dovolili aby som isla na cas k nim a nevadilo by im to? dost to suri...do piatku a bojim sa ako by to zobrali kedze sa vobec nepozname ale tie problemy doma su dost vazne. dakujem
Sťahovanie...súrne
Az tolko casu neni :-D kedze to neni len taky chvilkovy vztah takze pohoda :-) a uz sme to planovali len toto to asi troska prekazi... no uvidime teda...:-)
Tak jasne ze by to doma povedal skor :-) a hadam by to ani tie dva tyzdne neboli len mi to vazne az moc blbe pride len tak sa im tam nasackovat ked ma nepoznaju :-D
Tak ci je to legalne tak to ma teraz moc netrapi..len potrebujem vypadnut na par dni kym to s bratom nezacneme riesit...len dost blbo by som sa citila ze z dna na den ist k nim a to na.nejake dva tyzdne ked ma vobec nepoznaju..jedine tak z rozpravania, fotiek a tak...
jaj tak, no podla mna ak sa im zdoveris, isto budu zhovievavejsi, lebo aspon pochopia ze neodchadzas preto napr ze nas iny nazor s rodicmi, alebo tak.. respektive - pochopia ze chyba nie je na tvojej strane...
sice neviem ci legalne mozes odist z domu ked este nemas 18, to by skor niekto zasvetenejsi vedel povedat..
bohuzial neda...je to alkoholizmus matky a to sa neda... on ma 20 a ja budem mat 17... takze tak nejak :-/ ale ina moznost neni iba ist k nim len neviem ako by to zobrali jeho rodicia kedze sa este ani nepozname :-/