Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sťahovanie...súrne

Príspevok v téme: Sťahovanie...súrne
Ninus46

Dobrý deň.. chcela by som sa spýtať..mam vazne rodinne problemy a chcem odist od mamy,len jedina moznost je ist k priatelovi. lenze s ich rodicmi sa vobec nepozname aj ked viem ze su v pohode. myslite si ze by dovolili aby som isla na cas k nim a nevadilo by im to? dost to suri...do piatku a bojim sa ako by to zobrali kedze sa vobec nepozname ale tie problemy doma su dost vazne. dakujem

Ninus46

Az tolko casu neni :-D kedze to neni len taky chvilkovy vztah takze pohoda :-) a uz sme to planovali len toto to asi troska prekazi... no uvidime teda...:-)

Ninus46

Tak jasne ze by to doma povedal skor :-) a hadam by to ani tie dva tyzdne neboli len mi to vazne az moc blbe pride len tak sa im tam nasackovat ked ma nepoznaju :-D

lost

tak skus ci to priatel nenadhodi tu temu predtym ako tam pojdes.. o par dni skor ako tam planujes ist..

tazko povedat ako zareaguju, no za skusku to isto stoji :)

a hlavne ak je to len na dva tyzdne.. to by nemusel byt az taky problem podla mna..

Ninus46

Tak ci je to legalne tak to ma teraz moc netrapi..len potrebujem vypadnut na par dni kym to s bratom nezacneme riesit...len dost blbo by som sa citila ze z dna na den ist k nim a to na.nejake dva tyzdne ked ma vobec nepoznaju..jedine tak z rozpravania, fotiek a tak...

lost

jaj tak, no podla mna ak sa im zdoveris, isto budu zhovievavejsi, lebo aspon pochopia ze neodchadzas preto napr ze nas iny nazor s rodicmi, alebo tak.. respektive - pochopia ze chyba nie je na tvojej strane...
sice neviem ci legalne mozes odist z domu ked este nemas 18, to by skor niekto zasvetenejsi vedel povedat..

Ninus46

bohuzial neda...je to alkoholizmus matky a to sa neda... on ma 20 a ja budem mat 17... takze tak nejak :-/ ale ina moznost neni iba ist k nim len neviem ako by to zobrali jeho rodicia kedze sa este ani nepozname :-/