Ako dievca zisti ci ju chlapec miluje naozaj alebo nie?

Príspevok v téme: Ako dievca zisti ci ju chlapec miluje naozaj alebo nie?
ahojte asi ma uz poznate pisem sem dost casto som Karma a mam prvy skutocne vaznejsi vztah (uz to bude rok) a som dost zmätena pretoze ako uz asi viete nemam ukazkoveho priatela....je sebecky, vypisuje si s inymi babami nepekne veci, je vybusny, tvrdohlavy, netolerantny, rozmaznany a podobne no nepriek vsetkemu ho milujem a hoci viem ze ma tento moj vztah s nim asi bude este stat vela bolesti aj vdaka tej jeho povahe som ochotna dat mu este sancu a prave preto sa na vas obraciam prosim vas pomozte mi.....neviem preco ale nieco ma nuti pochybovat ci ma skutocne miluje a preto vam dnes vecer pisem a pytam sa

ako dievca zisti ci ju chlapec miluje naozaj alebo nie??

viem ze to bude mozno pre niektorych hlupa otazka ale nikto to nema skutocne napisane na cele ze niekoho miluje a podobe a myslim si ze sa asi kazdy z vas kto toto cita sklamal v laske a preto by som uvitala keby mi na moju otazku napisete vase nazory bez nejakych poznamok na moj vek alebo naivitu ci podobne ked si s takymto niecim neviem dat rady dakujem za vase reakcie a pomoc

moc si to vazim

elsa5.5

karma tento chlapec asi nevie čo je láska ako zistíš či ťa miluje presný opak toho čo robí ak ťa má rád tak len svojim spôsobom skutočná láska je o inom aby si ťa vážil neklamal nepodvádzal atd....

dakujem vam

Talentmania
tebe drzim palce aby si sa nesklamala a aby vam to spolu vydrzalo ako sa vravi..."naveky" a ak mam byt uprimna tak ti aj zavidim tiez by som chcela mat niekoho takeho pri sebe ale je to taka ta dobra zavist ze ti to prajem a ze mame aj mi ostatne nejaku utechu ze su aj vynimky ako ty napr.

katulienka
dakujem aj za tvoje rady viem ze mas v mnohom asi pravdu ale ja ho milujem a na druhej strane ked sme spolu je nam krasne ked spim vedla neho neustale dohliada ci som prikryta ak nie okamzite ma prikryje, raz sme spali u nas doma na uzkom gavci(mali sme plny dom ludi) a on ma celu noc drzal v naruci aby som nespadla s postele, vzdy mi otvori dvere a necha ma vojst prvu do nich, krmi ma vzdy ked nieco jeme s jeho taniera, pozna ma cela jeho rodina a jeho zase pozna moja rodina a co ma tesi vychazdame navzajom aj ked nase rodiny sa nepoznaju, metie ma to pretoze ak ma miluje preco mi aj ublizuje hmm? nerozumiem tomu a neviem ci to niekedy pochopim

jajka001_

aj keby ta miloval tak ta miluje takym sposobom ze toto je moje neberte mi to aj ked je mi to jedno v akom je to stave / cize ako sa ty citis/. darmo ti tu bude hocikto hocico vypisovat, musis dozriet a pochopit co chces a potrebujes a to ze niekoho mas rada nestaci na vztah, nech tomu obetujes cokolvek, on sa nezmeni. proste ak by ta lubil nevypisuje si s inymi a chova sa ku tebe slusne, s laskou, s respektom a uctou, tak ako opisala talentmania.

katuliena

Ozaj, ked chalan miluje babu tak sa k nej sprava laskavo a neponizuje ju. Aj pred kamaratmi a inymi dievcatami jej da jasne najavo, ze je pre neho ta jedina. Asi tak zistis ze ta miluje.

katuliena

kasli na neho! takito typkovia nestoja za to. Ale zalubenemu cloveku je zbytocne nieco hovorit. V kazdom pripade ti zelam vela sil, ked sa popalis. Ale je skoda, ze si sa zalubila do takehoto chalana. Inac, to, co citis asi nie je laska. Lebo to by si musela vymenovat veci, ktore na nom milujes. To, co si vymenovala je zle a nezasluzi si byt s nikym. Myslim tvoj frajer. Prajem vela sil..

talentmania

Nemas pravdu nie kazdy zazil rozchod ja este som ho nezazila je mozne ze mozno zazijem ale zatial nie. Som stastna uz od svojej 14-15 stky.teraz mam 27.Ako zistim ze ma miluje vobec to neriesim proste to citim a davame si to 100%najavo.Nikdy na mna nezdvihol ani o ton hlas,vsetko co spravim je vraj uzastne aj ked sa mi to nepodari ale pre neho je to vraj skvele ci uz navarim a mne to nechuti on nato nepovie ani len slovicko a ked uz sa to neda naozaj ze jest tak mi povie ze ved to sa stava a spravi mi on nieco na jedenie to bol ako priklad...Proste vela vela veci vsetko robime spolocne co sa tyka aj domacnosti nedelime sa ze to je zenska praca proste upratujeme spolu varime spolu vsetok volny cas travime spolu a s nasim synom ba dokonca sa stretavame spolu aj v praci a vobec si nelezieme na nervi.Vieme sa o vsetkom porozpravat ci uz o zlom alebo dobrom ale vzdy sa vieme porozpravat nikdy som nemala pocit ze juj to sa mi stalo alebo to ma trapi a ze by som mu to nemohla povedat proste viem ze nebude zle a vsetko spolu vyriesime.Chce ist von na pivo nemam s tym absolutne problem nak ide aj ja mozem ist ziadne reci okolo toho ani on ani ja.Proste viem ze ma miluje a aj mi to na 100% dokazuje svojimi skutkami a nie iba recami:0))))Samozrejme k ostatnym zenam sa vzdy sprava iba ako kamarat tak ako sa spravam aj ja k muzom tiez iba ako ku mojim kamaratom.Nikdy som nezbadala zeby s niakou poflirtoval co by sa mi nepacilo ale vravim nikdy nehovor nikdy ak raz ma sklame bude to riadny uder ale co spravim uz nic.Mozno potom zalozim aj ja temu :0)))