mám nezodpovedného syna, má 22 rokov a rozumu nemá, nechce si dať poradiť, stačí mu prílôežitostná brigáda, nemá ani OP , ukradli mu ho a márne ho posielam aby si dal spraviť druhý, neposlúcha, bez OP sa nezamestná, neviem čo mám s ním robiť
nezodpovedný syn
dostala si rady, aby si to s nim teda skusila pozlom, ale pravdepodobne to radia mladi ludia, ktori nemaju vlastne skusenosti s takymto niecim, ja som tiez matka, tiez som mala so synom vacsie problemy ako s dcerou a moje skusenosti hovoria, ze pozlom to tiez nejde, ba je to este horsie, moj syn sa napriklad nechcel ucit ked to bolo najviac treba, zaujimali ho iba kamarati, namiesto ucenia radsej isiel s kamaratmi na chatu, tiez som uz nevedela, co by zabralo, tak som mu raz tu chatu zatrhla a vies co urobil?, nielenze na tu chatu vtedy predsa isiel, ale na protest mi usiel aj z domu, potom som na to vlastne ja sama doplatila, ked neprisiel v noci domov, nemohla som oka zazmurit, nevedela som kde je, bala som sa o neho, vtedy som sa zapovedala, ze uz nikdy nebudem taka tvrda, ze vzdy s nim radsej budem jednat miernejsie a praxou sa mi potvrdilo, ze zakazy a razantne kroky nepomahaju, jedine co pomaha je komunikacia a trpezlive dohovaranie, zelam vela trpezlivosti a pevne nervy, vyplati sa to
nechat ho, uzivaj si svoj zivot, skoda sa nervovat na neho, ked mu niet rady, raz rozum urcite dostane neboj
system-ale sprava sa tak:O)))
bibi123:
:DDDDDD to nieje 6 rocne decko ;) :D
nestastna-tak mu povedz, ze ho zoberes na dovolenku k moru-tam sa bez OP nedostane, ak ho uz bude mat vybaveny, prejdi na plan Deee
Ukončiť full servis milujúcej mamy, nedavat peniaze, nekupovat mu veci bežnej potreby, neprat jeho veci, nezehlit, neupratovat jeho izbu, vysvetlit, že chladnicka a jej obsah mu nepatrí, pokial neprispeje na domácnosť, jednoducho sa k nemu začnite správať ako k najomnikovi izby vo vlastnom dome a ukonči služby mamahotelu
nestastna,ak to nejde po dobrom tak jednoducho synovi priskrte rozpocet,nech si svoje vydavky financuje sam...ma 22 rokov,je dospely tak nech sa stara .. ja viem,ze to nie je jednoduche ale ak sa s nim neda rozumne dohovorit tak ine riesenie ma nenapada
tak teraz ho uz neprevychovas, trebalo ked bol mensi. ak to nejde po dobrom tak to skus po zlom, ak byva s vami tak nech prispieva na najom ak nema z coho sprav razny krok, nedavaj mu ani korunu, bez penazi si rozmysli ako bude zit. staci mu skrtnut prijmi. ;)