Mam 24 rokov, nedokazem sexovat, drogovat, hresit, klamat, kradnut, ani muchu nezabijem, pred dievcatami sa skoro od strachu poskladam, pri pokute od policajtov sa podakujem ze je to najlepsie co sa mi mohlo pri vysokej rychlosti stat. Kamarati maju deti, vedia sa pobit, opit, ja nie, ja si nakupim ovocia, zeleniny, idem so psom, v praci presedim aj 16 hodin, len aby bolo dobre. Co mi je?
Len tak
Hnev spracujem tak ze spadnem do depresie a ta je dost casto. V 15 mi zomrela mama, oco si nasiel frajerku, byvam este v rodicovskom dome, slubil som surodencom ze sa o otca postaram ale je mi tazko, ked ich vidim spolu. Neviem sa pohnut, niecomu nechapem.
:-) bodaj by bolo viac ludí s tou diagnozou co mas ty :) si proste dobrý človek ... aj ked až miestami moc dobrý na tuto dobu :) ale len tak dalej :-)
lost
tak je... mas tak fajn nazory na vsetko kiez by bol kazdy ako ty
Peto
nechapem preco sa nad svojim zivotom pozastavujes keby kazdy tak zil bol by svet krajsi... len jedno ma zarazilo, nedokazes sexovat ? to ako s priatelkou ? alebo len tak... a este to chcem napisat ze si velmi dobrosrdecny a pokorny... to je dobre ale niekedy mozno len sebe skodis...ale ak ti to nevadi ak prijimas od okolia zlo a odplacas sa dobrom tak vporiadku. a este nieco si bol taky stale ? ci to len teraz lebo aj ludia co sa podcenuju alebo maju depresiu sa chovaju podobne...ale ak mas svoj sposob zivota takyto je to dobré
A v ktorom meste žije takýto vzácny exemplár? Lebo keď som dcére povedala prečo si už konečne nenájde poriadneho chlapca, tak mi povedala, že neexistujú.Peťo, ak si naozaj taký ako píšeš, gratulujem.
SmailiQin prispevok ma tak rozosmial :D
Ale ma pravdu... viem, ze vy chlapi to vnimate inac, mate asi pocit, ze chlap je chlapom len ak sa vie aj opit aj pobit... no zena, ktoru si ulovis(alebo ona teba), bude velmi, velmi spokojna, ze ma partnera ako si ty, tomu ver! :)
das mi tvoje cislo? :-) taki muzi su dnes uz vzacni...
louise l.hayova,ma okrem tejto knihy este tusim 4.fakt fakt dobra....
zmena... je to dobra knizka,? kto to napisal?
podaj si inzerat a napis tam to co si tu napisal nam, a ti garantujem ze prvu sobotu sa zenis :D
podaj si inzerat a napis tam to co si tu napisal nam, a ti garantujem ze prvu sobotu sa zenis :D