prosim o radu..uz nejaku dobu sa mi v podpazusi vytvaraju mensie,dost bolestive hrcky..po par dnoch to vzdy zmizne,ale po case sa opat objavy dalsia..neviete co to moze byt?snad nie rakovina..nejake zvacsene uzliny?
zvlastne hrcky
nech je po tvojom nech ide gynekologovi, a ten jej napíše výmený lístok k dermatologovi
Dermatolog by ju bez výmenného lístku a doporučenia kodu lekára a poskytovateľa zdravotnej starostlivosti nevyšetril lebo by mu to zdravotná poisťovňa nepreplatila.
že som dobrý pravda
no pochváľ ma slavina
no to môžem povedať aj ja.
prepač ale ja som lekár a dokonca aj s titulom MUDr. a aj atestovaný
myslím lekár,nie Ty!!
Nedám
treba ísť na kožnú ambulanciu!!!
Podľa mňa máš len zväčšené uzliny,ja to mávam dosť často,je to následkom nejakého zápalu,v tele a Tvoj imunitný systém s tým práve bojuje.V lymfatických uzlinách sa totiž Tvoria protilátky a vždy,keď organizmus bojuje so zápalom,tak sa zväčšia.Najlepšiu odpoveď na to Ti však dá gynekológ!
ale to by som nieco pred tym citila nie? tu hrcku som nemala a len dnes som ju nasla a boli trosku
rakovina nebolí
až metastázy
a ked mam hrcku na prsniku a trosku boli moze to byt rakovina?? ked niekto napisal, vzhladom na to ze boli nieje to rakovina
holis sa? problem moze byt aj tam... po holeni vydezinfikovat hoc aj alpou(alebo nech ti doktorka predpise vodicku RSB z lekarne) a potom nejaky kremik... alebo masticka pytiol... z lekarne za cca 50 SK