Krv z nosa

Príspevok v téme: Krv z nosa
Niky122

Ahojte. Naposledy mi tiekla krv z nosa asi pred 6 rokmi. Včera sa mi po dlhej dobe pustila znovu a dnes tiež. Je síce pravda, že si teraz dosť často fúkam nos, nakoľko mám alergiu a vkuse kýcham. Lenže nemyslím si, že to bude tým..predtým som mala alergiu takúto istú tiež a nič. Je to v poriadku ? alebo čo to môže byyť ?

katuša

ja som vždy mala problém s krvácaním z nosu, prečítala som si ten článok čo ti tu poslali. mne jednoznačne pomáha to vyfúknutie, prvé o čom píšu. nikdy si nezaklánam hlavu, nakloním sa nad umývadlo a fúkam si nos, do kým mi nevyjde tá zrazenina. na spevnenie cievok je super liek ascorutin, lekár ti ho určite bezproblémov predpíše. ja ho užívam teraz užívam len ked sa mi pustí krv, tj vačšinou ked som nachladnutá. no pravidelným užívaním sa krvácaniu asi vyhneš :)

gabika35

DOBRY DEN CHCELA BY SOM SA SITAT CI UZ MAL NIEKTO PROBLEMI Z NOSOM MNE DACO TAM VYRASTLO NEJAKA KOSTICKA,DOKTORKA SI MISLELA ZE TO JE VYRAZKA ALE NEBOLA TAK MI TO MUSELA REZAT A ODOBRAT AKO V ZORKU,KED DAKTO MAL STIM TO SKUSENOSTI TAK MI TO NALISTE ,CO TO MOZE BYT.