ako spravit skusku

Príspevok v téme: ako spravit skusku
akospravit

neviem sa na nu naucit.
ma to vyse 1000 stran, tyzden cele dni pri tom sedim a stihla som si to len raz precitat. profesor chce cele znenia presne, ziadne take vlastnymi slovami. neviem si to zredukovat lebo pri nom je vsetko dolezite, nerozumiem ani presne tymto akademickym vyrazom, vo vete hladam sloveso aby som nasla vobec niaky zmysel. ked si to chcem zopakovat podla kontrolnych otazok tak vobec sa to neda niako priradit. proste ani ten nazov kapitoly/otazky nenapomoze. doteraz bola cca 19%uspesnost z tych co boli.a ked teraz vyletim tak ani potom to nebude o nic lepsie.

vevericka

ja to nechapem na co taky clovek uci, ocividne k tomu nema vztah..kolko mas este pokusov?a ake kontrolne otazky..mozno bude lespie, ked sa budes ucit len podla nich, ze si ich vypracujes..

akospravit

vdaka za radu ale co mame rektorovi povedaet?ze je zly a ze chce po nas vediet jeho skripta?kludne moze povedat ze ale vysokoskolak ma ovladat aj odbornejsiu rec a byt schopny sa to naucit. myslim ze aj spominal ze sam rektor mu povedal aby to radsej teraz triedil ako na statniciach.
on totizto bol doteraz na statniciach ako skusajuci (vyucuje na inej univerzite) tak ho dali teraz za profesora aby si so studentami ,,utvoril vztah,, nakolko vela vyhadzoval na tych statniciach.

akospravit

co by ini ucitelia dali za to aby clovek to vedel povedat vlastnymi slovami... a zrovna sa musi najst blbec co to chce doslovne. a to sme vsetci mali fajn pocit, ze ved napisali sme k veci, nikto neodovzdal nic prazdne... prt. cosi mlel akesi ine odpovede ale kazdemu je jasne ze to proste nebolo jeho slovami. inac na skusku malo prist 20 ludi, behom par hodin sa odhlasilo 12, takze z 8 sme traja nepresli ani pisomnou a zvysok vyrazil na ustnej casti. 0% uspesnost. co to mas za predmet system?

system

:( skoda, ale hlavu hore, ja som sa ucil tyzden teoriu na skusku a z prikladu mi dala 2 body a teoriu ani neopravila. (a to som mal 4 strany zapisane a 0 body) tak kde je ta slovenska spravodlivost? idem na opravak ak nedam letim, ale nejdem tam dokazovat nikomu ze netao mam, idem tam presvedcit o tom hlavne sameho seba. lebo ak niekto ohodnoti vasu tyzdnovu snahu 0 bodmy potom chut do ucenia stratite rychlostou svetla... ;)

system

ked uz nic ine aspon sa pekne oblec a tvar sa tak ze vsetko vies ;) ak nieco nevies tak je to len blba nahoda ze nevies prave to ;) drzim ti palce :)

ververka

kazdy pocas VS mal takyot problem. tiez som zavidela tym co sa im stacilo ucit dva dni na skusku. ale nakoniec som to zvladla, ci uz na prvy alebo druhy raz. chce to system, neucit sa vsetko a triedit veci ktore su dolezite, menej dolezite a zbytocne. a hlavne nestresovat a posobit na ucitela noralnym dojmom.