MAM CIERNE VLASY-FARBIM ICH UZ ASI 2 ROKY.MOJE POVODNE FARBA JE HNEDA...UZ MA TO ALE PRESTAVA BAVIT KAZDY 2 MESIAC DOFARBOVAT A CHCELA BY SOM SA CIERNEJ FARBY ZBAVIT..NEVIEM VSAK AKO NA TO.NEMA NIEKTO PODOBNY PROBLEM?VDAKA ZA ODPOVEDE
Cierne vlasy
awi je brutálne vymleta, mala by čítat knižky
Zn. Loreal má kolekciu na zosvetlenie vlasov. Z čiernych spraví gaštanové. treba sa popozerať v drogérii na balíčku je aj poznačené - obrázok tmavé vlasy - svetlé.
suhlasim s adkou, a este by som pridala dake vyzivne masky, alebo balzamy na vlasy znicene farbenim :)
to s tym odfarbovanim u kadernicky je tak ze ona ti da na celu hlavu ten melirovy prasok a budes rysava,nasledne na to ti da farbu podobnu tvojej povodnej,jedine tak ale to sa ozaj dost znicia vlasy lebo na tu ciernu ti nic nechyti.Ja byt tebou si to dam tak u tej kadernicky spravit s tym odfarbenim a naslednym zafarbenim na hnedo ale potom si uz nefarbi a davaj kazde 3mesiace strihat z koncekov 3cm tak ti to rychlo vyrastie.
to ti len kaderníčka musí spraviť. asi nejako odfarbiť alebo tak, no zničia sa ti dosť vlasy. doma ti nechytí bledšia farba na čierne vlasy.