ahojte..mam problem. zacala som sa steratavat s kamaratom na priek tomu ze mam vztah. proste som sa do neho zamilovala. strasne ma pritahuje ako chlap ale nespala som s nim lebo je tu hacik a to ze je stale panic a ma 24 rokov. ja panna nie som uz davno a on chce prist o panenstvo so mnou aj napriek tomu ze toho boji. poradte co mam robit. mam to urobit alebo nie??
Je panic
talentmania, aké reči okolo toho? je tu len jeden fakt, že mu ublíži a o to viac, že je hendikepovaný a zrejme má problém nadviazať sexuálny vzťah ked aj on riskuje, že príde o dobrú kamarátku...aké zatracovanie?
Lubis ho a predsa nechces byt s nim asi koli rodicom vsak a hlavne koli reciam okolia?
Ale tak asi si rozumna a urobis co uznas za vhodne aby si neublizila niekomu but jemu sebe alebo okoliu
jennie, viac mu ublížiš ak sa s ním len tak vyspíš a to bez ohľadu na to, či je počujúci alebo nepočujúci. Nič na tom nie je, že je panic. A inak celkom nechápem, prečo je iný?
ved to ti vysvetlujeme...podla mna je rozumnejsie ked baba skonci vztah a az potom si zacina s novym nie ze ho podvedie a dalej si zije spokojne aj ked on o tom nevie...
vsak ty zistis ci ti po case bude ten momentalny liezt na nervy a potom mozes rozmyslat nad tym hluchym.cas...vsetko je len o case
Zdravotne postihnutym sa mozes stat z minuty na minutu.Nepacia sa mi reci okolo toho a hlavne ze su menej ako my zdravi.Ale to by bolo na dlho a hlavne mimo temy
Ja by som to na tvojom mieste nerobila. Teda ak vies, ze s nim neostanes. Podla mna by mal chlapec pockat na niekoho, s kym bude mat aj vztah. Lebo si to neviem nejako predstavit - to sa spolu vyspite a ostanete kamarati? Co ak sa do teba zalubi? Podla mna mu len ublizis, a nie pomozes.
bibisa nie je to sex zo sucitu.. lubim ho ..mne nevadi ze je iny ved som s nim od malicka
o5dvanst ved toho sa bojim ze mu ublizim a preto neviem co mam robit
ale asi mate pravdu radsej to necham tak
nema predsa 50 rokov ma len 24 este mozno zazije sex a aj pravu lasku.Tiez neviem teraz ci ho milujes alebo len tak by si to spravila zo sucitu k nemu.Ved on sa nestretava so svojimi myslim s nepocujucimi mozno si najde priatelku kt.ho bude milovat taky aky je a nie len ho lutovat
neviem či si pozerala Farmár hľadá ženu...ale tam bol živý príklad ako panic dokáže kvôli prvému sexu resp. kvôli žene, s ktorou o to panestvo prišiel prísť o rozum a duplom keď je hendikepovaný. Týmto ho nechcem nijako zatracovať, že na sex právo nemá, božechráň ale nie s babou, ktorá má vzťah, ktorý nemieni ukončiť. Velmi mu ublížiš!