Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

MAME NEJAKE VYCHODISKO ???

Príspevok v téme: MAME NEJAKE VYCHODISKO ???
luciaaa

Som 16 rocne dievca a mam 19 rocneho priatela. Velmi sa lubime a chceli by sme jeden druheho obstastnovat uz aj po sexualnej stranke. Problem je v tom ze priatel nemoze pouzivat prezervativy koli alergii, nanestastie ani tie na ktorych zlozenie alergicky viac menej nie je na sebe nemoze vonkoncom mat. Uvazovala som preto o HAK ale ked som to priatelovi povedala zo zdvihnutym prstom mi povedal ze mi nedovoli take svinstvo brat a ak s tym zacnem tak sa so mnou rozide. Suhlasila som lebo aj ja si myslim ze v mojom veku to nie je vhodne (ak to vobec v niektorom veku vhodne je.) Obaja sa vsak bojime otehotnenia pri nechranenom sexe. Ja si myslim ze prerusovana suloz nie je az tak na zahodenie no som z nej neista. Ako to vlastne je? Chcem spravit mojho milacika stastnym a popravde by to spravilo radost vacsmi mne lebo po milovani s nim velmi tuzim.

ramirez

No tak ked ti uz nedoporucuje ani spermicidy tak potom neviem. By ma zaujimal dovod preco nie... lebo bez kondomov a antikoncepcie by som na tvojom mieste nezacinal, aby ste potom obaja behali polepeni, ze si tehotna v 16... tvoji rodicia by asi z eventualneho vnucata neboli nadseni???

luciaaa

Bohuzial tie mi gynekolog z nejakeho dovodu nedoporucuje.A tiez by ma asi slahlo keby je aj na ne alergicky,, alebo nakoniec ja.
Ach jaj ja viem ze by som mohla pockat. A popravde som to aj tak planovala ked som este s nim nebola no teraz... Ja ho veelmi lubim a ta chut je uz veeelmi velka a nestaci mi zostat len pri pettingu :(

ramirez

Kupte si spermicidne gely a podobne vydobytky... budete postupovat podla prilozeneho navodu a vse bude ok. Prerusovana suloz neni 100% a moze sa stat, ze ostanes tehotna. Ale osobne by som ti odporucil pockat aspon do 18. Na sex mas este dost casu.