Zaujimave a napinave horory

---

moze mi tu niekto strucne napisat o com je horor Tajomstvo Blair witch? Vraj je to dobry horor ale nevidel som ho a neviem o com je obsah. Ta sa to stiahnut niekde z webu zadara? Dikes

MIší 1001

Ja som nedávno pozerala s kamoškou horor ktorý sa volá : Oni... Je to riadne napínavý a ešte natočené podla skutočnej udalosti. Tento horor oni je ešte horší ako v Zajetí démonu ktorí je tiež natočený podla skutočnej udalosti. mimochodom aj ten vám odporúčam ... ;) a ešte je dobrý Hra na schovávanou, 3:15 zemreš, hrúza v connecticutu, noc hrúzy, oni pricházejí, oko, ty druzí... Viac hororv si asi už nepamätám videla som ich vela :)

NNNNn

Paranormal activity je nuda aj podla mna !!
Ja mam celkom rada stare hororry niektore su sice uplne od veci ale niektore su zas lepsie ako terajsie...
napr. Texasky masaker motorovou pilou z roku 1974 je lepsi ako texasky masaker z roku 1994 ale obe su dost odlisne od texaskeho masakru z roku 2003 !! Ale film Siesty zmysel je z roku 1999 a je super aspon lepsi ako paranormal activity !!

pio3

a pri samotnom vybere horroru treba zvazit, aky poddruh by ste si radi pozreli:
1, krvavy (splatter) - co znamena, ze na platne budu prelievane hektolitre krvy, prikladom moze byt Hostel

2, vyvrazdovaci (slasher) - typickou vlastnostou je skupinka teenagerov je terorizovana nejakym zabijakom napr. Viem čo si robil minule leto, Vreskot..

3, psychologicky - Kruh, Nenavist aj Blair Witch tu mozme zaradit..

4, akčné horory - typu Resident evil

5, scifi a zombie..
.
.
.

pio3

paranormal activity moze byt strasidelny tym, ze je natoceny akoze domacou kamerou a pri pozerani filmu sa citite ako keby ste pozerali nejake skutocne rodinne video, avsak v podstate ide o urcitu kopiu filmu Blair witch, prave ten je zakladatelom a priekopnikom tohto podzanru hororov natocenych domacou kamerou.

winki

Ahojte asi sa vyjdrim trochu od veci, ale raz som videla jeden film, neviem ako sa vola ale viem, že to bolo asi o dvoch babách čo ich zavreli za drogy v nejakej čínskej vaznici a oni ootm odtial utekali...nevite ako sa to volalo?

M 25

podla mna Paranomal activity vôbec nie je strašný film :D ako aj The Fourth kind .. skôr som sa pri pozeraní nudila, total o ničom.. ale to asi preto, že neverím na také veci..

skôr sa bojím pri takých, ako je Saw ..

ewelin28

tak vidíš, veľa ľuďom sa tento horor páčil, asi na ňom niečo bude ;)
Ako som už napísala, nejaké trápne naháňačky, zabíjanie, vreskot a neviem čo ešte, to je zas podľa mňa pre deti, ak nechcú počúvať :D
Ale ako sa hovorí "sto ľudí, sto chutí" :)