nechcem žiť , nevlazdem ani minutu

Príspevok v téme: nechcem žiť , nevlazdem ani minutu
lubomirrrr

mam 23 rokov už nevladzem žiť, neskutočna uzkosť, derealizacia, pamať sustredenie predstavivosť uplne mizerna. neviem fungovať neviem žiť nič ma nebavi , chodim k psychiatrovi už rok a ani lieky nezaberaju. neviem čo mam robiť , rozmyšlam že sa zabijem. ale nemôžem , milujem rodičov a frajerku. ale ja sa tak neskutočne trapim. volakedy pred tromi rokmi som pil alkohol aj tri mesiace v kuse som vela pil vtedy niečo podobne začalo len v menšom . potom to prestalo . od vtedy nepijem a zničoho nič to na mna prišlo ... uplne nevnimam derealizacia a všetko. neviem fakt čo mam robiť. len sa trapim a už ma to takto nebavi . da sa vôbec z toho dostat? ja som mal volakedy neskutočne nervy ked som držal rôzne diety kvôli zdravej strave že si nemôžem dopriať ine veci. a z toho som mal každy den nervy... už mi niet pomoci ! nevlazdem bože

kpl

Urcite zmen psychiatra. Pohladaj si psychoterapeuta. Niekedy je rozhovor viac ako lieky. Je dobre, ze o tom rozpravas, ale tu vo fore ti malokto pomoze. Podla mna to riesit a vyriesit chces. Tak sa zajtra zober, najdi noveho psychiatra aj terapeuta a urob nieco pre seba. Zomriet sa da hocikedy, tak preco najskor neskusit vsetko ostatne?

Katka87

Jasne, ze sa ti da pomoct. Ak ti rok nepomahaju lieky, tak uz ani nepomozu, kazdemu pomaha nieco ine a niekedy je potrebne ich aj par vystriedat kym natrafis na take, co ti pomozu. Zmen ich, ak je potrebne, zmen psychiatricku. So vsetkym sa da bojovat.

KakaoNepijem

Az velmi sa na seba sustredis. Vykasli sa na to, nesleduj chyby. Daj si kakao, zapal cigaro a pozeraj po zenach.