Ahojte, vcera som bola cisto v muzskom kolektive a zacali sme sa tak bavit o zenach na jednu noc. Kamarat(33, inak bohaty a uspesny muz) nam rozpraval prihodu, ze ho nedavno jedna vraj krasna baba(18) zacala na jednej akcii obletovat, ked sa jej spytal, ci nejdu niekam sadnut, povedala, ze k nemu domov. Tam sa na neho vrhla, po sexe sa vraj obliekla a do 3 minut bola fuc, napisal jej potom sms a ona sa uz neozvala spat. Este tam padlo zopar takychto prihod. Zaujimalo by ma, preco to tie zeny robia. Zlatokopky este tak v celku pochopim-robia to pre peniaze. Ale preco to robia baby, ktore si nedaju ani kupit drink, ani s dotycnym nechcu nic riesit do buducnosti a ani ho po sexe neokradnu?:)Co si zapisuju ciarky do zapisnika? Trosku ma sklamalo aj ich chovanie(mojich kamaratov), ze prekotia vsetko, co sa im prekotit da, ale tak su to chlapi a ich zmyslanie asi nepochopim nikdy:(
Preco to tie zeny robia?
Este je tu jedna moznost. Ze ziadna prenadherna 18-ka ktora s nim isla do postele a po sexe zmizla neexistuje. Chlapi su klamari a hrozne si vymyslaju aj medzi sebou, aby sa urobili este neodolatelnejsimi. Vo svojich fantaziach sniva, ze ho budu takto znasilnovat krasne 18-tky, nic od neho nechcet, ani len drink. Proste len jeden sex a zmiznu. No a co by sa pred kamosmi nechvalil, ze sa to naozaj stalo. Ostatnym to nikdy neda a vytiahnu podobne historky, aby neostali v hanbe a nebodaj si o nich kamosi nemysleli, ze krasne 18-tky na nich neletia a nechcu znasilnovat. V jednom mas ale pravdu, ak by sa nieco take naozaj stalo, urcite by nepovedal nie. Je len velmi malo chlapov, ktori nevyuziju prilezitost na one night stand, hoci doma ich moze cakat dokonala priatelka.
lea a preco by kazda zena, ktora sa spravala ako ta v uvode mala dostat cez drzku? Ved dokym nerobi nikomu inemu zle, a suhlasi s tym aj jej sparing partner na sex, tak myslim, ze ta to trapit nemusi. Nech si svoj zivot kazdy prezije podla svojho svedoma a vedomia, dokym neobmedzuje moju slobodu:)
lea, mozno ona je tiez charizmaticka, krasna, mudra a "neprazna" a pred par dnami sa rozisla s priatelom a tak sa prvy krat v zivote vyspala takto jednorazovo s tvojim "super muzom-kamosom" a neodpisala mu preto, lebo sa hanbila a nechcela sa s nim dalej kontaktovat:) takze myslim, ze ak nazves ju k.rvickou, tak tvoj kamos je minimalne rovnaky k.revnik:) Asi by si mala zmenit okruh kamaratov! zartujem:D
nič čudné, chlapi robia to isté, vyspia sa s babou a viac sa už neozvu...
lauri, budeme mat generaciu deprimovanych muzov, ved ten chudak si musi teraz mysliet ze ach, asi som ubohy v posteli ked sa mi neozvala, alebo mozno mam inu vadu- aku ??? a mozno o toto tej babe islo, pomsta za tisicky inych zien :)
este stastie ze muzi trpia napriemernym sebavedomim :)
lea no pekny kolektiv :)
silviklh no fakt mi to miestami pripadalo, ci nie som medzi pacientami na cajle:))) pritom by stacilo, aby kazda kur.. dostala cez drzku, uz viac by sa nekurvi.. a vsetci by boli spokojni:))) a este vam poviem motto vcerajsieho vecera : Kto nepoje.e skaredu, nezasluzi si je.at peknu:D no koniec
jajka nielen peknu, ale aj dobru v posteli:)
ale je zaujimave, ze aj muzi stoja o normalne monogamne vztahy, len si nejako nevedia pomoct:)))
nastáva éra sexuálneho zneužívania mužov! LOL
tak vies, ktory chlap vyhodi zenu,ktora je aspon trochu k svetu, z postele...