Mam 16 a chcem mať sex so svojim chalanom, chcela by som si predpisat antikoncepciu (pretoze guma nam dost vadi)a zaujimalo by ma ci to ma nejake vedlajsie ucinky a ci to nebude moc zatazovat moj organizmus. Poradte prosim.
Primlada na antikoncepciu?
Podľa mňa tomu nerozumie a preto takto trepe...
pali, ako sa da potratiť niečo, čo vôbec nevznikne???? Antikoncepcia brani otehotnieť tak o čo trepeš.
Pali,to čo bolo)?Chceš azda povedať,že antikoncepcia je vraždenie?!To čo je za názor?Ak sa majú dvaja radi a ešte nie sú pripravení na založenie rodiny,tak čo majú robiť?Nesexovať?Alebo nechať to na prírodu a ak ostane tehotná?Tak potom čo?
pali ty si nejak mimo nie? píš si vlastné monology a daj druhým pokoj. A tie basnické tláchaniny si strč do riti.
Chranena? a pred cim? pred zivotom? pred zivotom sa treba chranit? treba sa v prvom rade chranit pred vlastnou nezodpovednostou, co v 16 je velmi velka. Okrem toho nizkohormonalna antik. vyvolava potrat, to vam akoze baby nevadi ze ste vrahyne?
Lenuš, ževraj do osemnástky, kým sa telo vyvýja a kym menzes nie je úplne pravidelny sa antikoncepcia neodporúča. Ale pravdaže sa predpisije aj mladším ženám a bude lepšie ked budes chránená... Porad sa s lekárom.
zalezi, ci sa jedna o antiandrogeny a podobne veci, kazda zena je ina
chod ku gynekologovi,on ti zobere krv a predpise ti antiku ,ktora je pre teba najlepsia
dnes uz su vsetky nizkohormonalne.. tie stare sa myslim uz ani nevyrabaju
taketo veci musis prebrat jedine s gynekologom, na zaciatok by si mohla skusit nejaku nizkohormonalnu HAK