Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo je to klitoris a na čo je?

sweater

no mam jednoduchsie riesenie daj si do googlu ´klitoris´ a prepni na obrazky, potom si otvor nejaky na ktorom je roznozena zena a tam to budes moct preskumat :)

Lulu2011

pockaj kým budes mat 15 mozno ti docvakne (ak nahodou nemas cez 30 a bavis sa tu)

je polnoc, take male deti uz davno spia, rodicia by ti to mali povedat, ze je uz vela hodin

bogo

to si vy strielate so mna. ako mam vediet co je to samicie telo savca? co je to za slovo? vobec tomu nerozumiem. ja sa pytam co to je a pochopil som z toho googlu tolko ze to ma zena. ale neviem co to je a naco to je. jak sa to mam preboha uz opytat?!

lochness

Klitoris, nebo také poštěváček, je součást pohlavních orgánů v samičím těle savců. Viditelná část připomínající knoflík... Jeho speciálním úkolem je navození pohlavního vzrušení a orgasmu... to mi nepripada velmi vedecke.... fakt si myslim ze si z nas strielas alebo mas 10 rokov

bogo

no velmi ste mi pomohli naozaj srdecny dik. len same zhadzovanie ale ani jeden normalny prispevok. to neviem co si mam o tom mysliet. vsetci sa tvarite ze viete o com je rec a ja som podla vas blbec. kazdy neni ajnstajn tak prepacte ze som vas obtazoval. som si mohol usetrit namahu. teraz viem este menej ako predtym. taky odborny clanok to si viem najst aj ja. ale ja nie som odbornik na take veci tak co si mam z toho vybrat? chcel som len jednoduche a jasne vysvetlenie o co sa jedna. no ale asi zbytocne.