Ja neviem čo to je so mnou,ale ja vkuse celý den len jem, jedlo je pre mna ako taká droga. Mám obrovský apetít, som zúfalá. Nepoznáte niekto nejaké tabletky na potlačenie chuti do jedla? alebo niečo také?
Som strašne pahltná
a nie si ty náhodou pred menštruáciou ??????
pred m enštruáciou ženy zvyčajne viac jedia je to známy predmenštruačný syndrom,ked je žena napatá vtedy su ženy velmi sexuálne aktívne a mnohé vtedy priberu aj dve kg .
všimni si kedy ješ viacej už kolko dni pred menštruáciou.a hladaj suvislosti.a možno si len piknický typ viac jedla potrebuješ n a to aby si bola sýta spokojná.
...tak podla mna asi tvoje telo nedostava dostatok zivin ktore potrebuje-preto tie chute...a vela trpezlivosti a pevnu volu potrebujes
skus sa vidatne najestnapr.na ranajky aby ranajky obsahovali cukry tuky a bielkoviny a uvidis ako dlho vidrzis nejest-toto by ta malo tak zasitit a telo uspokojit ze by si nemala mat chut na nic
ale su aj problemi psych.ked to clovek riesi prejedanim...tak musis sama posudit aky ty mas problem...
vôbec necítim hlad, len vkuse musím jesť, stále mám chuť na niečo, raz na sladké, potom na slané a neviem to stopnuť .(
preto lebo mas chut?alebo preto ze stale citis hlad?
Asi ano ked ta tema je tu uz asi 4 krat xi xi
asi sa nudis ked nemas nic ine na praci len jest