Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kedz ste dozreli?

jajka001_

neriesila som to, zdalo sa mi prirodzene ze ked budem dospela a budem mat manzela, budem mat deti, odmala som deti mala rada a chcela som vlastne cca uz v 16tich, akurat ze som samozrejme chcela pockat kym skoncim skolu, budem mat nejaku tu karieru a manzela :)

Deee

Ked som spoznala manžela, po týždni som vedela, že ak by som teraz ostala tehotná, tak je všetko ako má byt, mala som 20, teraz mám 25 a čakáme prvé, asi bude predcasniatko, tak mi držte palce, aby sme to vydrzali čo najdlhšie 2v1

Scotch

ja som pripravena od 17tich rokov :) ale isla som namiesto toho na VS, aby som mala sancu na lepsie platenu pracu (aj ked dnes to nie je iste).. v kazdom pripade, keby sa nam stala ,,nehoda" urcite by som z toho nebola nestastna :)
samozrejme, pochybnosti budes mat vzdy, nie je lahke vychovavat dietatko. ale musis citit, ze to zvladnes a si pripravena celit vsetkym problemom, co z materstva vyplyvaju :)
rozhodujes sa?

talentmania

ja asi v 21 som uz chcela mat dietatko vtedy ma to tak lakalo ale podarilo sa az v 23 vobec nelutujem.My sme ale chceli mat obaja uz dieta tak to je ine ako ked len jeden to chce.Mam kamaratky v mojom veku a tiez by uz chceli ale co maju partnerov tak oni vraj este niesu pripraveni tak zalezi velmi na oboch.
Pokial to chcu obaja tak je to podla mna take krajsie my sme sa vedeli o tom rozpravat a rozpravat dlhe hodiny.Kamaratka spomenie svojmu ze co a my kedy budeme mat a uz je po debate este sa aj urazi ze ved som ti to uz vravel az ked budem chciet ja!Tak toto je potom uplne o inom :0(