vie mi niekto povedať, čo ma čaká? viem, že si mám naštudovať nos-ku, ale potrebovala by som niečo konkrétnejšie aby som vedela čoho sa chytiť. začínam stresovať...
Prjímačky na VŠ - verejná správa
napíš ako si dopadla :)
ďakujem veľmi pekne zato že si mi pomohla sa aspoň trošku zorientovať v tom čo ma čaká, snáď mi to pomôže
nebolo veľmi veľa otázok z angl., myslím si, že len okolo 15 ich bolo. Ale nebolo to ťažké, aspoň pre mňa nie - ľahšie než písomná maturita z ANGL.
z angličtiny bolo veľa otázok? slovná zásoba by aj bola ale tak určite tam bude anglina zameraná na gramatiku a stou mám problém
kto by mi to platil ísť na súkromnú školu...
treba ist na sukromnu a mas to bez prijmacok ak mas priemer do 3.0 :-)
áno tam. :)
ďakujem pekne. A ty kde študuješ? v KE?
neboj, pokiaľ si si nejakú tú literatúru prešla, tak by si nemala mať problém. A keby aj, ešte stále je šanca (ako to bolo i u mňa) :) isto nevezmú len 150. To je len také oficiálne číslo. Ja sa pamätám, že zo 100b som mala niečo cez 33, alebo presne 33 :) proste bola som na hranici. A aj moje kamošky, ktoré sa tiež nesnažili prešli a študujú so mnou :) Budem teda držať palce. Na výsledky dlho čakať nebudeš, teda aspoň my sme ich mali do týždňa :)
ja by som tam chcela ísť, ale tak neviem ako dopadnem. V pondelok to budem mať za sebou, len potom to čakanie na výsledky...
závidím, že ako si písala si sa veľmi nesnažila a si tam. ja už ani neviem čo sa mám učiť...