Ide niekto na prijímačky na EUBA v pondelok a utorok? Z okolia PB?
Kto ide na EUBA
NHF nema ucto B??? Odkedy?
tak ta matematika 2 je v prvom rocniku, tak nepoznam tieto aktualitky:) kazdopadne tento mytus o obchodnej nie je stary od septembra roku 2010. Myslim, ze NHFka nie je tazsia ako obchodna(v druhom semestri I. rocnika je asi aj lahsia). Jedine fakulta FHI si moze narokovat status "tazsia" ako ine na EUBA:)
myslela som ze matematika 2 je od septembra 2010 zrusena na celej skole , hm , to som nevedela ze obchodna ju ma
veverka
uplne suhlasim :D
kvantum veci na ucenie , nemas sancu si to vsetko zapamatat , mozno tak na skusku no za tyzden nevies nic ... :D a tie knihy to je tiez pravda , niekedy si nemozes kupit ani od starsich lebo cviciaci vyzaduju novu knihu aj ked je v nej uplne to iste len je zmeneny obal , ale ked ju nemas tak je zle.
KOCURKOVO :D
inak obchodna nie je lahsia, my na NHP napr nemame ucto-B(obchodna ma), nemali sme ani druhu matematiku (B,financnu.., ktore obchodna ma) atd., cize neviem preco sa o obchodnej hovori, ze je lahsia.
katka_a - mna tam hlavne sklamal ten pristup. ja som chodila na fpm. dost zly pristup vyucujucich, stale nove knihy ktore bolo treba kupovat, vybavenie nulove. na skusku sa naucit take mnozstvo co nikdy nemas moznost vyuzit. brala by som nieco tvorivejsie, nabiflovat sa mozem aj sama. ale tak co uz, na inych skolach je to aj horsie :)
cela ekonomicka je katastrofa , lutujem nehorazne ze som si tam dala prihlasku a ze som sa pre nu rozhodla . ale ked uz tak by som isla na narodohospodarsku nez na obchodnu , teda pokial si nechces zvolit tu lahsiu cestu :)
obchodna je najjednoduchsia, ale aspon to nebudes mat tazke :) tak drzim palce a ak prezijes prvy rocnik, tak to prezijes cele.
ververka
Idem na Obchodnú fakultu a na Národohospodársku.
ZE JE TO SHIT !!! Musis odist zo Slovenska, ak teraz odides tak si v zahranici spravis super kontakty pocas VS. Na Slovensku ucia iba totalni stari blbci 20 - 30 rokov stare nezmysli, ktore su nanic. Internaty su totalne rozmbite a preplnene. Na Slovensku je extremne draho ...
Ja osobne som strasne lutoval, ked som skoncil VS, ze som ju nerobil minimalne v Cechach. Fakt, ze minimalne. Ked som dostal prvu vyplatu tak som sa zasmial pochopil, ze tadialto cesta nevedie a isiel prec zo Slovakistanu. ;) ... skoda tych kontaktov z VS, ale co uz ...