Preco ked mam stres trpi zaludok?

igris

myslis si ze zivot potom je brnkacka ? :), nechcem ta provokovat,ani zhadzovat tvoje problemi, ale casom budes na to spominat ako krasne bezstarostne obdobie, ono je asi pravdive porekadlo - pokial nejde o zivot ide o h... :)

Ivka 1

Úplne Vás chápem,že je veľmi ťažké
preorientovať sa na iné myslenie. Každý
sme nejaký. Každému pomôže niečo iné.
Niekomu knihy,niekomu priateľ /priateľka/,
ktorá nás dokáže zastaviť v negatívnom
myslení a nastaviť v nás iný pohľad na vec. Skús si povedať : "Nič nie je také
zložité ako vypadá.Všetko stojí za viac
ako očakávam.Pokiaľ sa niečo môže podariť,podarí sa to v najlepšom možnom
momente.

Ivka 1

Úplne Vás chápem,že je veľmi ťažké
preorientovať sa na iné myslenie. Každý
sme nejaký. Každému pomôže niečo iné.
Niekomu knihy,niekomu priateľ /priateľka/,
ktorá nás dokáže zastaviť v negatívnom
myslení a nastaviť v nás iný pohľad na vec. Skús si povedať : "Nič nie je také
zložité ako vypadá.Všetko stojí za viac
ako očakávam.Pokiaľ sa niečo môže podariť,podarí sa to v najlepšom možnom
momente.

igris

ahojte stresorky, moj a zaludok a ja tiez sme v clube stresoriek , myslim si , ze Ivka ma pravdu, nemusis hned citat knihy o pozitivnom mysleni ale zamysliet sa nad tym z coho sa stresujes a ci je to take dolezite je vhodne , ja sa to ucim uz zopar rokov :) a veeeeelmi pomalicky sa to zlepsuje, lebo pribudanie rokov a s tym strata flexibility je proti mne, drz sa :)

stresorka2

mila Ivka. ked raz mas taku povahu, ze nad vsetkym premyslas, tak Ti nepomoze ani 100 knih o pozit. mysleni. viem, ze si to myslela dobre, ale na mna take cosi nefunguje. Ked sa snazim na nieco nemysliet, potom mam ovela vacsi sters ked to pride, ako keby som stersovala postupne. Takze tak.

Ivka 1

Milé stresorky. Veľmi pomáha naučiť sa
pozitívne myslieť. Snažiť sa všetko najprv
vyriešiť kľudne a s úsmevom. Musela som sa
to tiež naučiť. Pomohlo mi čítanie kníh
na tému : Ako sa naučiť pozitívne myslieť.
Netrápiť sa zbytočne dopredu tým,čo bude
zajtra. Veď preto čo je dnes sme sa trápili už včera.Verte aj ľudia sa lepšie cítia s človekom,ktorý sa usmieva
a nenechá sa rozhodiť hocijakou maličkosťou.Prajem vám hodne slnka v duši.

stresorka2

ja tiez stale stresujem a boli ma zaludok. Trochu pomaha, ked si pomyslim, ze ten stres prejde, ale inac s nim neviem, co robit!!! Je to v povahe. Vsetci, co stresuju su casto chori a maju vsetky mozne problemy so zdravim. Co uz!!!Nejako to vydrzime do smrti.