Nechapem preco musi doplacat moj zaludok na to ze sa stresujem.Pri mojom povolani je ten stres tak raz za den ale ked je tak poriadny,a vzdy si to odnesie zaludok(ako s tym skoncovat?,ako ovladat stres?)dakujem
Preco ked mam stres trpi zaludok?
myslis si ze zivot potom je brnkacka ? :), nechcem ta provokovat,ani zhadzovat tvoje problemi, ale casom budes na to spominat ako krasne bezstarostne obdobie, ono je asi pravdive porekadlo - pokial nejde o zivot ide o h... :)
...ale musite uznat, ze taka VS cloveka poznaci...
Všetky choroby sú z nervov
Úplne Vás chápem,že je veľmi ťažké
preorientovať sa na iné myslenie. Každý
sme nejaký. Každému pomôže niečo iné.
Niekomu knihy,niekomu priateľ /priateľka/,
ktorá nás dokáže zastaviť v negatívnom
myslení a nastaviť v nás iný pohľad na vec. Skús si povedať : "Nič nie je také
zložité ako vypadá.Všetko stojí za viac
ako očakávam.Pokiaľ sa niečo môže podariť,podarí sa to v najlepšom možnom
momente.
Úplne Vás chápem,že je veľmi ťažké
preorientovať sa na iné myslenie. Každý
sme nejaký. Každému pomôže niečo iné.
Niekomu knihy,niekomu priateľ /priateľka/,
ktorá nás dokáže zastaviť v negatívnom
myslení a nastaviť v nás iný pohľad na vec. Skús si povedať : "Nič nie je také
zložité ako vypadá.Všetko stojí za viac
ako očakávam.Pokiaľ sa niečo môže podariť,podarí sa to v najlepšom možnom
momente.
ahojte stresorky, moj a zaludok a ja tiez sme v clube stresoriek , myslim si , ze Ivka ma pravdu, nemusis hned citat knihy o pozitivnom mysleni ale zamysliet sa nad tym z coho sa stresujes a ci je to take dolezite je vhodne , ja sa to ucim uz zopar rokov :) a veeeeelmi pomalicky sa to zlepsuje, lebo pribudanie rokov a s tym strata flexibility je proti mne, drz sa :)
mila Ivka. ked raz mas taku povahu, ze nad vsetkym premyslas, tak Ti nepomoze ani 100 knih o pozit. mysleni. viem, ze si to myslela dobre, ale na mna take cosi nefunguje. Ked sa snazim na nieco nemysliet, potom mam ovela vacsi sters ked to pride, ako keby som stersovala postupne. Takze tak.
Milé stresorky. Veľmi pomáha naučiť sa
pozitívne myslieť. Snažiť sa všetko najprv
vyriešiť kľudne a s úsmevom. Musela som sa
to tiež naučiť. Pomohlo mi čítanie kníh
na tému : Ako sa naučiť pozitívne myslieť.
Netrápiť sa zbytočne dopredu tým,čo bude
zajtra. Veď preto čo je dnes sme sa trápili už včera.Verte aj ľudia sa lepšie cítia s človekom,ktorý sa usmieva
a nenechá sa rozhodiť hocijakou maličkosťou.Prajem vám hodne slnka v duši.
ja tiez stale stresujem a boli ma zaludok. Trochu pomaha, ked si pomyslim, ze ten stres prejde, ale inac s nim neviem, co robit!!! Je to v povahe. Vsetci, co stresuju su casto chori a maju vsetky mozne problemy so zdravim. Co uz!!!Nejako to vydrzime do smrti.
Neber si veci tak k srdcu a prilis vazne...!!!
Ked ide na mna stres, tak si poviem, ked nejde o zivot....