vies, ono to tak potom skutocne nechuti.
ved si to raz skus :)
paradajky z tesca a paradajky od nejakej babky.. ktore budu chutnejsie :)
preco sa vsade davaju dochucovadla ?
no aby sme necitili ten humus.
moja sunka nema nejaky velky podiel muky, myslim ze max 1% ak vobec :) preto ekd kupim pultovu salamu, kde je maso len 70% tak to je hnus, to neviem zjest, mam zavrate :D ale hlavne to plati v parkoch, aj tie co som povazoval za dobre uz mi nie su dobre, stacilo mi ked som bol na navsteve za hranicami u kamosa a videl som co za kvalitu tam maju, hladal som ako zmyslov zbaveny (hladny) aby som nasiel kvalitu :)
vies, ono 1 hypermarket nemoze dostat dost kvalitne zradlo pre sidlisko. myslim ze by bolo lepsie, ak by sidlisko malo 20 malych obchodikov ale kazdy sa specializoval na to co mu ide.. (niekde som videl studiu, ze by to tak bolo lepsie)
a nechci vediet co sa dava do peciv, tam pracuju deti, brigadnici.. jedna baba mi hovorila ine nechutnosti co robia ked pecu peciva :( a to bola uznavana bageta .. stacilo mi na to aby som presiel na alternativnu formu peciv a chlebov.
minule sa mi kamos smial, ze co si nedam maso v restauracii :D ked som jedol nemasite jedlo, myslel si ze mam rakovinu :) odvtedy som s nim nebol no, strata casu taka mentalita. zijem len raz.