Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co ma dnes potesilo/nastvalo

lost

- retardi na dialnici BA > TT
- totalne idioti co sa vlecu v strednom pruhu a tym doslova brzdia 33% ludi, lebo 1 pravy pruh je volny na kilometre
- retardi co sa votru predomna bez smeroviek
- ludia ma musia obehnut zprava (ja lavy, on stred) lebo lavy sa vlecie
- musim ich obiehat drzo v pravom najpomalsom pruhu a musel som sa drzo zaradit pred toho co isiel potom v lavom pruhu, chudak, bol to svajciar :(
- skoda ze nemaju auta taky display ako autobus vzadu, s prednastavenym THX, SORRY, GO a ine.. Obcas by sa to zislo..

+ az vtedy mi doslo ze je PAITOOOOK

ale ta dialnica je naozaj nebezpecna..

jahodka123

Práveže on to viee. On je ten, ktorý bol robiť v zahraničí a nie raz. Ja som nikdy nebola a mám pritom viac iniciatívi. Možno mal zlé skúsenosti, tak preto je taký. Ja som naivna, ja si priznám, ale som aj priebojná a len tak sa nevzdám, takže podľa mňa by to bolo pre nás len plus. Skúsim ho ešte raz spracovať :)
A s5 k plusom a mínusom, nech ma tu niekto nesprdne, že mením tému :P

jankaaaaaaaa

jahodka: takodid bez neho, a ukazmuu ze v zahranici jeto o uplne niecom inom ako na svk.. v zahranici sa aj z minimalnej mzdy pre dany stat sa vyzit uplne na urovni a dokonca aj nieco si setrit. to len tu u nas je to tak nastavene ze si ako tak vedia zit ludia s vysokymi platmi, a my bezni smrtelnici musime zivorit a nic si nemozme dovolit len vsetko platit statu ci bankam za pozicky

jahodka123

No, to je najhoršie. Ja by som tiež rada išla, ale frajer sa k tomu nejak nemá. Stále mi len hovorí, že si to predstavujem príliš jednoducho atď. Ale boha, keď sa nerozhýbeme, tak tu skapeme ! Budem sa s ním musieť o tom poroprávať, lebo takto to ďalej nejde a bez neho nechcem ísť !

system

jo zdielam vas nazor, a co este serie mna ze firmy vyuzivaju mladych ludi. 20 inzeratov a z toho 19 hlada na absolventsku prax, zamestnat nezamestna za Boha, len si najde absolventsku prax na pol roka nic mu neplati lebo to plati stat a po pol roku mu kopnu do riti a zavolaju si ineho na absolventsku. a clovek po skole je rad ze ma aspon aky taky prijem z absolventskej, a este robia tak ze absolventsku prax mas 4 hodky denne a oni ta tam drzia casto aj dlhsie. nahovno system. zrusil by som tu absolventsku prax. bud nech zamestnaju cloveka normalne alebo nijak. nehovoriac o tom ze ak niekto ma znamosti vo firme tak je cely cas doma nechodi ani na absolventsku ale peniazky sa mu hrnu za nic. :( ... a este ake poziadavky si kladu na tu absolventsku prax, dochvilnost, zodpovednost, komunikativnost, ochota pracovat, vodicak, a nviem co este. pritom firma fakt neplati ani cent za tu pracovnu vypomoc z absolventskej praxe, alebo sa mylim ? ...

jankaaaaaaaa

tu na slovensku zamestnavatelia zdieraju zamestnancv, lebo vedia ze budu pracovat aj za minimum a ked nahodou nie tak urady prace su plne ludia vzdysa niektonajdekto tu prracu vezme.strasne ma rozculuje tento cely system

jankaaaaaaaa

jahodka: japrezivam to istesom znechutena z celeho tohto systemutu. clovek aby sa osamostatnil sa musi zadlzit na polku zivota a spalacat nejaku hypoteku, alebopolku vyplaty davat len na nejaky podnajom v cudzom byte. a proste takto sa zit neda.z vyplaty do vyplaty a nic sa neda usetrit na ziadnu dovolenku ani nic. je mi zle z toho. neviem ci mam byvatakodokonca zivota pri rodicoch a pracovat za smiesnych 400e aneviem ako si tu zalozit rodinu s takymi platovymi podmienkami ako su u nas na slovensku.. rozhodla som sa odist do zahranicia. tamje to uplne o nicom inom. tamludianemusia zit ako zzobraci a dostavat almuznu co sa akoze volavyplata..

smajliQa

- dozvedela som sa ze sefovci nedojdu z dovolenky dnes poobede, ale az zajtra rano!!!!!!! zas robota navyse!!!!

+ tak aspon zarobim.. no....