Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co ma dnes potesilo/nastvalo

lost

a ty mozes argumentovat tym, ze nikt onevie co pokazi buducnost, alebo nech ti povedia cisla na dnesny tah, ked su taki vestci ;)

smajliQa

linguistics

nich to prejde... nie je to nenavist,,, len sa hnevaju, ale nie na teba, v podstate na celu tu situaciu. chcu ti len dobre.
tiez som nechala skolu. bola to ziva katastrofa doma, no teraz mama stoji pri mne.
podporuje ma, a rovnako ma lubi aj bez skoly.

lost

Linguistics

noo, tak to nemas take ruzove.
ja som tiez vzdal "vysoku skolu" - pedagogicku v TT a nasledne aj nadstavbu "uctovnictvo" v rocnuku jeden a pol (par mesaicov pred maturitou)

ale zahral som sa na chudacika "nezvladol som to, skusim inokedy"

dovody bol jednoduchy, nebavilo ma to :) radsej so msa venoval buducnosti. ci to bolo spravne, netusim.. a nikdy nezistim.. ale nelutujem to, nech si hovori kto co chce, a nech ma necha cela rodina v pekle, je mi to fuk - je to sakra predsa moja buducnost a ja ju budem zit a nie niekto iny, tak preco sa s tym trapit :)

je to krute, no mne sa zda ze niekedy treba byt aj "egoista" lebo inac skonci clovek mozno velmi zle...

Linguistics

Argumentuje tym,ze si pokazim buducnost,ze to robim pre chlapa,tym,ze rozvratim celu nasu rodinu,lebo ked odidem,tu ostane vojna len pre jeden rok. Ja som si vsetky +- prehodnotila,nema to vyznam.Ale takto som to nechcela.Musim uz pobehat po uradoch ohladom poistenia a tak,snad tam nebudu dalsie problemy,ale aspon vypadnem z domu.

jajka001_

tiez som nechala skolu, mama mi to doteraz vycita :) ale nelutujem. to rozhodnutie som spravila s tym ze zvazujem pre a proti a ze som si vedoma toho, ze je to rozhodnutie na cely zivot. a tiez s tym ze viem ze tym mamu ranim. ale bolo spravne, tym som si ista.

jajka001_

aha, ano, to si tu vlastne pisala. no, burka je teraz, chvilu potrva kym prehrmi a bude este velmi dlho doznievat...chod sa prejst von, vyvetraj si hlavu. mysli na buducnost :)

Linguistics

V podstate je to moja chyba. Rozhodla som sa nepokracovat so skolou, rok pred Bc. (kt. by som aj tak neziskala), prestahovat sa do zahranicia za priatelom, prechodne si najst pracu, byvanie s nim a potom ist na skolu popri praci. Beru to ako strasnu zradu, hlupost atd. Ja som necakala, ze budu skakat nadsenim, ale ved predsa nechcem sediet doma na podpore. Chcem si trosku zariadit buducnost a ist studovat. Ale to je na dlho :)

Linguistics

lost, to nie je take jednoduche. Pokoj nemam, ani tak skoro mat nebudem, kedze ma neignoruju ale urazaju, nadavaju atd. :) Ale ok, budem to brat ako +, nech si to nejdem rovno hodit
smajliQa, veru, ak by mi vypli net, to uz by som neuniesla ;)