Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co ma dnes potesilo/nastvalo

lost

ale ak poviem hraci automat, tak budem zniet ako prilisny gambler :D
ale tak, pravdepodobnost vyhry 1:650000 a vyhra ~190eur cisteho :)
ja som spokojny :D
dame este raz, karma moja? :D:D

lost

- tesco, kaufland = 1 poslednu skazeny karfiol, diky, ja vam to dam vyzrat, garantujem.
- lidl otvoreny do 20:00, mozte sa strcit, najlecnajsi!
- karma dosla.. zmokol som

+ ako som vravel, ze chcem vyhrat dnes lotto, stalo sa :) ja to vedel, ja som MATRIX!!!!! (sice drobne, ale predsa, bolestne :D )

jajka001_

wheee, kazdy problem je problem, ci je velky ci maly a ako ho nevies vyriesit je to vzdy to co ta tazi najviac, aj ked ini ludia maju vacsie problemy, ty mas ten svoj a ten si musis riesit, nie si slaboch.

whee_ee

A mrzí ma predstava, koľko rôznych trápení ľudia majú - a to väčších ako sú tie moje a zvládajú to úžasne, a ja som jednoducho slaboch...

whee_ee

Lost, veľmi rada by som mala oddych, ešte si ho však nemôžem dovoliť, ide mi o budúcnosť... Mám pocit, že strašne zlyhávam, neviem sa cez to preniesť, pretože viem, že to mohlo byť celé inak, mohla som to ovplyvniť :( Najradšej by som si ľahla do tmy a bola mimo reality, nič neriešila, nikto by sa odo mňa nič nežiadal .... Alebo keby som sa tak vyparila .... bez stopy ... Myslím, že skúsenosti z minulosti mi veľmi ubrali na psychickej sile, a teraz všetko znášam tak, ako znášam....

Ale ďakujem, verím, že bude lepšie, len kedy... Toto sa už tak dlhodobo na mňa zbieralo a ja už zrazu asi nevládzem ... Len tak si plachtím každým dňom, pričom nikomu ani nenapadne, že so mnou niečo je - veselá, vysmiata, aby sa kvôli mne nikto netrápil - , ale moje vnútro trpí...

lost

whee_ee
hmm, no tie zle dni pridu na kazdeho, tomu sa nikto nevyhne, treba to nejak prezit, preskocit, nejak tomu odolat, vydrzat a prehupne sa clovek cez to a bude zas OK :)
mozno nejaky oddych pride vhod na nabratie energie :)

whee_ee

Lost, Smajli, nič také vážne sa nestalo, len ja už fakt neviem, čo so mnou je, fakt čisté vyhorenie :(( Pritom moja racionálna časť vie, že nič nie je stratené, ale akosi o tom neviem presvedčiť časť druhú a hnevám sa preto na seba...