Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co ma dnes potesilo/nastvalo

User_37597

no akoze vcera uplne den debil
-rano som nestihala nic
-psikovia sa stihli pobit
-hrozna nalada lebo som prisla do prace po dovolenke
-dostala som v roboto mierny pic.ng :D
-bolo teplo a ja v robote
-ked som odisla z prace sa mi pokazil telefon
-musela som sa lucit zo svagrinkou
-ani na bowlingu sa mi nedarilo

ale dnes
+-je sice teplo ale mam suknu ;) ha!ale som vybabrala s pocasim :D
+reklamacia telefonu uspesne vybavena
+vsetko uz mam hotove v robote a mozem si spokojne valat sunky do 5tej :D
-uz "len" 23 dni do dovolenky :D

lost

- ludia su tak vtieravi az to stve..
- nenadivim toho burana co D1 BA-TT nazyva dialnicou, myslim ze podam podnet na toto bullshit rozhodnutie
- blavacky STARY typek ide 40kmh a rozbieha sa snad 1km z 0 na 40kmh na Skode Oktavia a potom ked pustim mladu rodinu s kocikom, takmer mi pobozkal zadok (co by som ho potom pobozkal asi ja), stary gay jeden. nenavidim ich. detto na dialnici, ked som doma vystupil z auta, popalili ma kolesa, tak som musel brzdit..

ana_bella

co ma nastvalo? co ma donutilo stravit vcerajsi vecer v posteli s vreckovkami?

Situacia: ja s ocom a jeho kamaratmi sme v praci, ti kolegovia mi vravia: cely den si nic nejedla. Druha na to : xy nikdy nic neje, ona zije z lasky. Moj otec na to: ale keby sa aj vecer zdrzala, ona toho vecer vela zje.

Nic nie je horsie pre abstinujucu bulimicku ako pocut toto.. ludia vedia tak hrozne ublizit:'(

laila555

nic ma nepotesilo:
- nemozem ist na vikend na festival prec, lebo jedna dotycna osoba si to neprajjea mi to zakazuje
- chalan s ktorym sa dlhsie stretavam a nieco mam odisiel prec, poriadne sa ani nerozlucil a zistila som ze pise inej babe na nastenku ako ju ma rad a ze mu tam velmi chyba :////
- pociase je totalne v keli...co len prispieva k este blbsej nalade
-neda sa ist korculovat