Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zvladnut bakterialnu infekciu bez atb

Príspevok v téme: Ako zvladnut bakterialnu infekciu bez atb
Lulu2011

Zrejme mam oslabenu imunitu, tento rok uz som brala 3 x atb, v piatok ma zacalo boliet hrdlo po ladovom napoji, na druhy den bolesti v klboch, opuch a bolest hrdla, uz som bol anestastna a skusila som to zvladnut sama, inokedy mam hned horucku, teraz nebola, zacala som jest vysoke davky vitaminu C a davala som si stopangin, zial klasicky mi zase vybehli uzliny na jednej strane krku, dnes som stale unavena a rano mam huste zlte hlieny v krku a aj v dutinach - vyfukam, tak nechcem atb :( da sa to nejako bez nich? uz je to týžden a neviem ci sa mi to podari bez nich :( nasla som Bioparox ten sa osvedcil tak som si dnes dala, co este?

RNG

Priroda poskytuje tisice prostriedkov, zialbohu na ne sa farmacia nekoncentruje, ale na patentovane chemicke drogy, lebo tam su peniaze.
Nuz a lekari vedia len to, co ich v skole naucia a to samozrejme je ovplyvnene farmaciou kompletne.
Ja ked na mna lezie nieco a chcem to potlacit pouzijem niekolko z uvedenych naraz, lebo neviem, proti comu vlastne bojujem a sptravidla to vyhram za par dni a nikdy sa teda nedozviem, co to vlastne bolo. Keby som sa obratil na lekarov, tak by skusali, kultivovali, , dali mi naslepo atb a skoncil by som spravidla seriozne chory, kym by nasli "spravny prostriedok" na to.
Osobne nie som vobec zvedavy, co na mna zautocilo ale chcem to mat potlacene skor, nez to narobi v tele vaznejsie skody.

elsa5.5

Lulu ale silné atb ja som tiež brala rôzne asi 2-3x do roka a stále som mala kašel,baktérie,teraz nič tento rok už chrípku nečakám:D

Lulu2011

elsa- ano atb zaberu aj mne o 2 dni, lenze ked o mesiac si zase tam kde si bola, preto potrebujem nevyhnutne inu cestu

adam - popýtam v lekarni

doubledog - priznavam sa, ze mam malo varenej stravy, viac rozkov- aj ked celozrnnych, zeleniny by mohlo byt viac, bude jem malo, alebo potom narazovo

doubledog

skus sa pozriet na svoju stravu, mozno by bolo vhodne spravit nejake upravy.

plus je vyborne spravit si nejaku vnutornu ocistu, najlepsie je zacat ocistou hrubeho creva, jej ucinky sa celkom rychlo prejavia.

elsa5.5

mne dala hrozne silné ant. brala som ich týždeň zabrali mám pokoj,ten bioparox je tiež atb.,kloktať soľ je tiež dobré,aspyrin,tantum verde sprej mne pomohli najviac atb...

AdamKrt

Lulu2011 - koloidne striebro, alias koloidna voda, dostat kupit v lekarni.
--------
Mne pomaha trebars aj pri zaciatku ochorenie hrdla-chripky, nachladnutia - uvarit si repikovo-nechtikovo-harmancekovy caj, povedzme cca 4 litre a pocas celeho dna to popijat. Na druhy den je mi uz vyrazne lepsie.

Lulu2011

RNG - panecku, vsetko naraz asi nie :)))

o tom striebre som pocula, ze sa da aj kvapkat do nosa...to asi v lekarni velmi nemaju, ze

RNG

Znova zopakujem niektore silnejsie antimikrobialne: napr citricidal, koloidna strieborna voda, extrakt z olivovych listov, collostrum, oreganovy olej, graviola, na virusy chaparal, chaga,monolaurin, Sangre de Grado, Cats claw(uncaria tometosa, Vilcacora) a jej vytazky ako Samento/Prima Una de Gato, lapacho, citral a plno inych. Nezsbudaj na kvapkanie do nosa, lebo odtial pochadza mnozstvo infekcii, ktore sa s hlienom prenesu na mandler, do priedusiek a pluc.
No a treba brat aj probiotika, lebo tieto vyrabaju az 70% roznych protilatok, s ktorymi telo disponuje v obrane proti mikrobialnym infekciam

Samozrejme radim kazdemu brat doplnok zinku, selenu, jodu, vitaminov C, E a D-3 , to ma v tele hromadu pouziti a podporuje aj imunitu tela roznymi sposobmi.