Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antikoncepcia Natalya

lioness_01

janka, ja som užívala inú značku a tie problémy neboli :D :D :D

myslíš , že prsia o dve čísla väčšie a také boľavé, že som nemohla poriadne ani chodiť, ako ma bolel každý pohyb, že depresie a návaly plaču a pod. že by som ti to len nahovárala???

čo ty si jedna z tých, čo si myslia, že HAK je zdravá ?

jankaaaaaaaaa

ako vies ze suviseli? myslis ze keby si uzivala inu znacku tak by ti nic nebolo-? ja si mylsim ze ak by ta hak nebola pre teba vhodna tak sa ti tie zle ucinky prejavia uz pocas uzivania

lioness_01

jankaaaaaaaa :D ale súviseli... viem, že novynette je napodobenina, preto vravím, že by som to do huby nezobrala už

lionesssssss

naturals - to možno uvidíš až po X rookoch užívania, a aj to po vysadení....že čo to porobilo...

je to stará antikoncepcia, ja som z nej mala strašné problémy, fakt nechápem, prečo lekári predpisujú takéto predpotopné veci

jankaaaaaaaaa

anpo, jeho dovod bol ten ze za kazdy recpet, ktory napise na tuto hak dostane navyse peniaze od farmaceutickej firmy.. asi tolko.

jankaaaaaaaaa

akoze nemas na vyber??? na trhu existuje 50typov antikoncepcie a v dnesnej dobe s u ovela setrnejsie, novsie a modernejsie ako tato napodobenina tabletiek z minuleho storocia co ti predpisal lekar