Po troch rokoch sa so mnou rozisla priatelka...

Príspevok v téme: Po troch rokoch sa so mnou rozisla priatelka...
Remar

Po takmer troch rokoch sa so mnov rozisla moja priatelka.
ako dovod uviedla ze nam to uz dlho spolu neklapalo.
nejdem klamat,zacinali sme spolu velmi mlady,prechodili sme spolu celu strednu skolu a prave sme uspesne zvladly maturity,a prave po nich sa to stalo.uspesne sme uz mali vsetko za sebov a ja som sa prave zacal tesit ze budeme moct byt konecne spolu a uzivat si leto.
priatelka odisla zo svojimi spoluziakmi na poslednu chatu a tam sa v nej nieco muselo zlomit lebo mi prisla uz len oznamit ze sa so mnov rozchadza a ze ma podviedla zo svojim spoluziakom(nevyspala sa s nim ale nebolo to uplne nevinne). ako chlap som hral formu a utesoval som ju ze to bude dobre, sama mi povedala ze sa ku mne mozno do tyzdna vrati a bude ma prosit o moznost skusit to znovu.a tak odo mna odisla,avsak ked sme sa o dva dni stretli aby sme si vratili veci uplne ma to dostalo, bola strasne chladna ako by ju vobec netrapilo co som jej povedal o tom ze by som ju chcel spet a potom odisla.
viem ze ako prvy som chybu urobil ja sam.raz k nam prisla na pretras tema ze sme uz dlho spolu a ze obidvaja sme este mlady a chcely by sme mozno aj skusit nieco nove.tema padla a my sme sa dohodli ze budeme pekne spolu aj nadalej aspon pokym nepojdeme na vysoku a prave ona nas nerozdeli.ja som od tej doby bol od nej mierne odtiahnutejsi co teraz nekonecne lutujem.daval som jej tym sancu najst si niekoho ineho pretoze som si sam nebol isty tym co vlastne chcem,zdalo sa vsak ze je do mna este zalubenejsia ako bola predtym a stale mi to opakovala.ja uz teraz vidim aky som bol ***** ze som jej to nedal na javo aj ja a ze som si to skorej neuvedomil.a tak sa stalo ze ja som po maturite oslavoval,boli zabavy a chaty a robil som blbosti ako kazdy mlady student.avsak tesne pred odchodom na tu jej chatu po jednej zabave som si uvedomil ze to nie je to co chcem a to ako velmi ju lubim,sancu na opravu som vsak uz nedostal kedze ona odisla na tu chatu.
tak ako sa citim teraz som sa nikdy necitil nech uz sa stalo v rodine akekolvek nestastie.je tomu 2 tyzdne a ja si pripadam uplne prazdny a bez ciela,pozerajuci sa na stare fotografie a cakajuci na to kedy sa ozve,pretoze ja sa jej ozvat bojim po takom odmietnuti a chcem si uchovat aspon kusok nadeje,aj ked je falosna.
lutujem svoje chyby a budem sebec ale chcem aby sa ku mne vratila spet aby som mohol byt znova uplny
prosim pytajte sa co chcete budem sa snazit odpovedat ako najlepsie viem.