iba zo zvedovosti sa pytam, neni to podrypavanie a ani nehcem aby sa tu hadalo
niektorych z vas tu vidno castjesie
ja som si olubila jajku001:)a adamakrta
Koho z tohto fora mate najradsej?
lost a Ty si žena, alebo muž? Lebo v poslednom príspevku odpovedáš naraz obojpohlavne :o) napr. : "som si vsimla uz davnejsie....ale potom som si uvedomil, ze to sa ani neda ....hm ? :o)
Ja som tu len krátko, ale zdáte sa mi zatiaľ všetci v pohode a hlavne máte snahu pomôcť.
Janulik33 , whee_ee , tak to nie ste same, kto ma taky pocit obcas:
"som si vsimla uz davnejsie, ze ked prispejem do nejakej temy, tak vacsinou ma ludia ignoruju."
niekedy pisem na 1/2 stranu dlhy prispevok a aj tak to ludia necitaju :D resp, nikto na to neodpoveda :) ale potom som si uvedomil, ze to sa ani neda :D lebo ak by kazdy odpovedal na kazdeho prispevok, vyzeralo by to ako na trhu :))
Ja Vas mam vsetkych rad.
whee_ee, ani mna :((
Nevadi, som si vsimla uz davnejsie, ze ked prispejem do nejakej temy, tak vacsinou ma ludia ignoruju. Asi sa im nepaci moj nick, alebo ide zo mna nieco, co ludom vadi.
Co uz. Asi uz sem chodit nebudem a ak ano, tak si len precitam, co ma zaujme ale prispievat uz radsej nebudem :(
A mňa nemá nikto rád :'( :D
jeeeej, diky zlatenká moja (: ja vás tu mám všetkých rada, rad za radom (: a špeci tých mojich všetkých "ne/spáčov" (;
myslim ze sme si v niecom podobny, napr. toto :) keby som na tvojom mieste precital moj prispevok :) napadlo by ma ci som to myslel vazne :) tak preto hned v zavere pisem ze ano, je to myslene vazne :)
lostik aj ja ta mam rad :), hned sa mi bude lepsie zaspavat ked si si na mna takto spomenul :) (ziadny sarkazmus)...